Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Bekijk de bijzondere fietsen die rondrijden in Apple Park (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Park


Lees verder na de advertentie

Apple Park – Apple’s nieuwe hoofdkwartier – is zo goed als klaar, zo is te zien in de laatste drone-video van de campus. Als je het complex in één woord zou moeten beschrijven, dan doe je dat waarschijnlijk in termen als ‘gigantisch’, ’enorm’ of ‘kolossaal’. De imposante omvang van Apple Park brengt helaas ook een praktisch probleem met zich mee. Maar daar heeft Apple iets op bedacht.

Apple Park: fietsen om enorme afstanden te overbruggen

Apple Park is qua omvang vergelijkbaar met menig Disney-park en de afstanden die Apple-medewerkers moeten overbruggen zijn aanzienlijk. Heb je je auto in de parkeergarage gezet, dan kost het nog tien minuten om naar het hoofdgebouw te lopen. Even snel overleggen met een collega aan de andere kant van het pand wordt zo ook een hele onderneming. Daarom heeft Apple fietsen beschikbaar gesteld op de campus.

Apple Park fietsen

Apple heeft duizend gratis fietsen klaarstaan voor medewerkers om zich over de campus te bewegen en al met al zijn er tweeduizend plekken om de tweewielers te stallen. Apple zou Apple niet zijn als de fietsen geen bijzonder design hadden. De fietsen zien er bijzonder strak uit, helemaal in de minimalistische Apple-stijl. Ze zijn allemaal ‘Apple-grijs’ – vergelijk dat maar eens met de hysterische fietsen van Google.


kooptip

Hieronder zie je een korte video van de fietsen.

https://youtu.be/cWMTHOijtD4

Minder sportieve Apple-medewerkers kunnen trouwens ook gebruikmaken van een golfkarretje om over het terrein te scheuren.