Terug naar Apple opent winkel in Harrods voor lancering iPad 3
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple opent winkel in Harrods voor lancering iPad 3

Door Redactie iCreate23 februari 2012 10:542 min. leestijd0

Apple gaat een winkel openen in het Londense Harrods. Het moment waarop dit gaat gebeuren komt steeds dichterbij en het lijkt er sterk op dat er samenhang is tussen de opening van de Apple Store en de introductie van de iPad 3.

Opening en verkoopstart

De periode die voor de opening genoemd wordt, is in het midden van maart, dat schrijft 9to5Mac. Niet lang na de introductie van de iPad 3 op 7 maart, zal de verkoop ervan niet veel later starten.

Harrods

De opening van een Apple Store in een winkel met de allure van Harrods, houdt voor Apple in dat ze iets exclusiefs moeten bieden aan de duizenden bezoekers. Het zou daarom niet vreemd zijn dat de iPad 3 meteen na de opening te koop is. De verkoopstart van iPads en iPhones is meestal op een vrijdag, zodoende zou vrijdag 16 maart een logische datum kunnen zijn voor de opening.

Weekendje Londen?

Met 300.000 bezoekers per dag, lijkt Harrods een ideale locatie om de verkoop van de iPad 3 in Groot-Brittannië te starten. Als de iPad niet direct in Nederland verkrijgbaar is, dan kun je naar Londen om een exemplaar te bemachtigen. Misschien toch interessant om binnenkort een weekendje Londen te boeken?

[Afbeelding : www.atpm.com]

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar