Terug naar Apple opent publieke bèta van iOS 10 en macOS Sierra
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple opent publieke bèta van iOS 10 en macOS Sierra

Door Sven Lamers8 juli 2016 09:072 min. leestijd0

Wil je nu al de bèta’s van iOS 10 en macOS Sierra uitproberen, maar heb je geen dure ontwikkelaarslicentie om de besturingssystemen te downloaden? Dan hebben we goed nieuws, want de bèta’s zijn nu voor iedereen beschikbaar. Om deze te downloaden meld je je aan bij het Apple Beta Software Program, waarna je zowel iOS 10 als macOS Sierra mag installeren.

Publieke bèta iOS 10

De nieuwe versie van iOS staat in het teken van kunstmatige intelligentie. Kaarten gaat meer met je meedenken en Foto’s heeft een paar slimme inventies die zorgen voor meer gebruiksgemak. In Berichten zijn er diverse functies bijgekomen die het communiceren een stuk prettiger, absoluut lichtvoetiger en ook makkelijker moeten maken. De grootste gemene deler is dat iOS 10 veel denkwerk, dan wel uitzoekwerk, van je overneemt.

Thuisscherm iOS 10

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Publieke bèta macOS Sierra

De belangrijkste toevoeging in macOS Sierra is dat je voortaan ook tegen je Mac kunt praten. Siri heeft de overstap naar macOS gemaakt! Verder maak je gebruik van Apple Pay op de Mac, zijn er tabbladen in alle programma’s en is er een manier om heel snel opslag te winnen op de harde schijf.

Clipboard macOS Sierra

Bèta-software

Let op: ook in deze publieke bèta zitten nog allerhande foutjes die Apple moet wegwerken voor de officiële release. Ben je sterk afhankelijk van je Mac of iOS-apparaat, dan kun je dus beter gewoon even geduld hebben en de bèta niet installeren. Heb je echter een tweede Mac, iPhone of iPad bij de hand die je niet per se nodig hebt – vooruit dan! Maar vergeet niet om ook wat feedback voor Apple in te sturen. Weten op welke Macs en iOS-apparaten de bèta’s draaien? Daar hebben we twee handigeoverzichten voor.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar