Terug naar De 10 meest gelezen artikelen op iCreate in 2017
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De 10 meest gelezen artikelen op iCreate in 2017

Door Laura Grootaarts27 december 2017 10:003 min. leestijd0

Dagelijks proberen we je op icreatemagazine.nl op de hoogte te houden van het laatste Apple-nieuws. Nu het einde van 2017 nadert, is het tijd om de balans op te maken. Welke berichten vonden jullie het interessantst? We hebben de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar voor je op een rij gezet!

10. ‘iPhone 8 gaat minstens € 1200 kosten’

In februari dachten we nog dat Apple’s toptoestel van 2017 iPhone 8 zou gaan heten. Met de prijs zaten we wat beter in de richting: het werd uiteindelijk 1159 eur0.

9. Wordt je iPhone traag door de iOS 11-update?

Het is een traditie bij iedere nieuwe iOS: dan duikt de complottheorie over het bewust vertragen van je iPhone weer op. Inmiddels is duidelijk dat Apple iPhones inderdaad vertraagt: niet bij de intro van een nieuw iOS, maar wanneer je accu slijt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

8. 1 april-grap Google – Pac-Man spelen in Google Maps

De beste 1 april-grappen zijn van Google. Dit jaar zweefden de Pacman-spookjes Inky, Blinky, Pinky en Clyde door de straten van jouw stad.

7. iOS 11 problemen: dit moet je weten

Een nieuw besturingssysteem voor je iPhone brengt altijd vele nieuwe functies waar je blij van wordt. Maar daarnaast zijn er ook altijd wat gekkigheden of kinderziektes.

6. Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het

Ieder jaar in juni wordt de nieuwe iOS-versie aangekondigd door Apple. Daarna moet je nog tot september wachten voordat je kunt downloaden. Te nieuwsgierig naar de nieuwe functies? Dan kun je in de zomer Apple meehelpen met testen door de bèta-versie te installeren.

5. De grote vergelijking: iPhone X en iPhone 8 (Plus)

Apple bracht dit jaar twee iPhones uit: de iPhone 8 en de iPhone X. Wat zijn de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen deze twee toestellen?

4. Met deze SOS-functie in iOS 11 alarmeer je direct de hulpdiensten

Er waren nogal wat geruchtmakende moordzaken dit jaar en bij ieder van die drama’s werd dit bericht weer drukbezocht. Zo gebruik je de noodmelding-functie van je iPhone.

3. Check je ei met de app Ei veilig?

Het nieuws deze zomer stond niet in het teken van komkommers, maar van eieren: die waren besmet met het bestrijdingsmiddel fipronil. Of je ei veilig was, kon je checken met een app.

2. iPhone 7 naast iPhone 8: wat is er veranderd?

De iPhone X is spectaculair anders dan alle andere iPhones. Daarnaast verscheen dit jaar ook de iPhone 8 en die lijk behoorlijk wat op zijn voorgangers. Wat er er anders aan?

1. Dit zijn de 4 beste stemwijzer apps voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017

Dit voorjaar moesten we weer allemaal naar de stembus. En dat deden we graag goed voorbereid, dus werd er massaal gezocht naar Stemwijzer-apps.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar