Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Geen Apple-event deze maand – ontdek het Apple-nieuws van deze week!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple logo


Lees verder na de advertentie

Je hoeft in oktober geen extra Apple-event te verwachten. En een nogal exclusieve iPadOS 16-functie komt toch naar meer iPads dan Apple aanvankelijk beloofde. Ontdek het opvallendste Apple-nieuws van week 39 in dit supersnelle weekoverzicht.

Helaas: geen Apple-event in oktober

Tim Cook in Apple Park

Tim Cook lijkt niet met zijn hoofd bij een Apple-event in oktober te zitten: op Twitter plaatste hij een foto waarin hij uitgebreid het Oktoberfest viert. Maar ook Apple-analist Mark Gurman zegt nu dat we in oktober geen evenement meer hoeven te verwachten, en slechts wat losse persberichten. Wordt oktober saaier dan we dachten?

➡️ Dit komt er wél in oktober

AirPods Pro 2-functie komt ook naar oude AirPods Pro


kooptip

AirPods Pro 2

Sinds kort liggen de nieuwe AirPods Pro 2 in de winkels. Met allerlei nieuwe functies die je ook graag op je oude AirPods Pro zou willen hebben. Maar raad eens? Een functie van de AirPods Pro 2 komt middels een update naar de eerdere generatie. We verklappen waar het om gaat.

➡️ Dit moet je weten

Bewijs: iPhone 14 Plus had eigenlijk anders moeten heten

iPhone 14

Deze maand verscheen de iPhone 14 Plus. Maandenlang circuleerde er in het geruchtencircuit een andere naam voor dit toestel. En wat blijkt? Het toestel had inderdaad anders moeten heten!

➡️ Dit was de oude naam

Stage Manager komt tóch naar meer iPads

iPadOS 16

Dé functie van iPadOS 16, Stage Manager, komt naar meer iPads dan verwacht – en dat is een opmerkelijke draai van Apple. Maar naar welke iPad-modellen komt de functie nu?

➡️ Dit zijn de iPads met ondersteuning

Apple-tips: de oogst van deze week!

Verder las je deze week op onze website allerlei handige Apple-tips: