Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Geen iPadOS 16 in september & Apple-event in aantocht – ontdek het Apple-nieuws van deze week!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

September is traditioneel de maand van het Apple-event, dus over een maand weten we meer over de iPhone 14. Wat we nú al weten, is dat iPadOS 16 flink vertraagd is. Ontdek het opvallendste Apple-nieuws van deze week in dit supersnelle weekoverzicht.

Volgende maand hét Apple-event van 2022

iPhone 14 accu

September is een goede maand voor Apple-liefhebbers, want dan vindt het iPhone-event plaats. Het Apple-event van volgende maand schept heel wat verwachtingen: niet alleen de iPhone 14, maar ook de AirPods Pro 2, Apple Watch Pro en meer. Wij zetten alle verwachte producten voor je op een rij.

➡️ Apple-event september 2022 verwachtingen: iPhone 14, AirPods en meer

Geen iPad-update in september


kooptip

Stage Manager iPadOS 16

Gewoonlijk verschijnt de grote iPadOS-update in september, maar dit jaar stelt Apple ons geduld op de proef. Het lijkt erop dat iPadOS 16 flink wat vertraging heeft opgelopen. Wat is er aan de hand? En wanneer mag je de update dan wel verwachten? En wat betekent het voor die andere grote update: iOS 16?

➡️ iPadOS 16 is vertraagd: wat is er aan de hand?

Nieuwe iPad krijgt ander design

iPad 2022 design

De iPad 2022 krijgt een heel ander design dan zijn voorganger – én veel andere upgrades. Zo krijgt deze tiende generatie van de gewone iPad een moderner design met vlakke randen en een verbeterde camera. Maar er is meer! Weten hoe de iPad eruitziet?

➡️ iPad 2022 krijgt volledig nieuw design: zo ziet hij eruit

Deze nieuwe Apple-app komt eraan!

Freeform Apple

Dit najaar komen er updates uit voor al je Apple-apparaten, boordevol nieuwe functies en zelfs een compleet nieuwe app: Freeform. En die belooft behoorlijk spectaculair te worden. Het is een soort whiteboard voor al je Apple-apparaten. Wat kun je ermee?

➡️ Alles over de nieuwe app Freeform van Apple

Apple-tips!

Verder las je deze week op onze website allerlei handige Apple-tips:

 

pre-order icreate specials