Terug naar Apple Music heeft nu voordeliger jaarabonnement
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Music heeft nu voordeliger jaarabonnement

Door Laura Grootaarts20 juni 2017 09:312 min. leestijd0

Apple Music heeft een nieuwe abonnementsvorm: voor 99 euro kun je het hele jaar gebruikmaken van de dienst. Daarmee bespaar je zo’n twintig euro ten opzichte van een regulier maandabonnement. Om het Apple Music jaarabonnement af te sluiten, moet je wel even goed zoeken op je iPhone.

Apple Music jaarabonnement

Nieuwe abonnementsvorm

Tot nu toe kun je drie soorten abonnementen afsluiten voor Apple Music. Een individueel abonnement kost € 9,99 per maand, een gezinsabonnement (voor tot maximaal zes personen) € 14,99 en een studentenabonnement € 4,99. Daar is dus een jaarabonnement van € 99 bij gekomen. Ideaal voor als je nu een individueel abonnement hebt en toch al zeker weet dat je een jaar lang Apple Music gaat gebruiken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple Music jaarabonnement weggemoffeld

Apple heeft zelf niets bekendgemaakt over het nieuwe abonnement, zelfs op hun Apple Music-website vertellen ze er niets over. Het nieuwe abonnement werd opgemerkt door TechCrunch en het is nogal ver weggestopt. Bovendien is het alleen maar te vinden als je op dit moment ook al geabonneerd bent op Apple Music. Een van de manieren om het af te sluiten, is via de App Store. Scrol op het tabblad Uitgelicht helemaal naar beneden en tik op ‘Apple ID>Toon Apple ID>Abonnementen’. Hier vind je je Apple Music-abonnement, en daaronder kun je kiezen voor een individueel jaarabonnement van 99 euro.

Met Apple Music kun je onbeperkt luisteren naar muziek, maar Apple is de dienst aan het uitbreiden met andere content. Kort geleden is Apple’s eigen talentenshow Planet of the Apps toegevoegd, en vanaf augustus kun je ook kijken naar Carpool Karaoke.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar