Terug naar Binnenkort op Apple Music: Carpool Karaoke
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Binnenkort op Apple Music: Carpool Karaoke

Door Redactie iCreate10 januari 2017 13:292 min. leestijd0

Je bent het de afgelopen maanden vast wel ergens online tegengekomen: Carpool Karaoke, bekend van het Amerikaanse tv-programma ‘The Late Late Show’. Presentator James Corden zit met een bekendheid in een auto om vervolgens samen bekende liedjes te zingen. Het populaire programma is binnenkort exclusief voor Apple Music-abonnees. In het totaal zullen er zestien afleveringen van een halfuur gemaakt worden, meldt 9to5Mac.

Apple koopt de rechten

Om Apple Music te promoten heeft het bedrijf uit Cupertino afgelopen juli de rechten gekocht. Het programma is op korte termijn wekelijks exclusief te zien zijn voor abonnees van de muziekdienst. Apple’s versie van het programma zal iets anders zijn dan het originele format. Zo wordt er meer de nadruk gelegd op het interviewen en heeft elke aflevering een andere presentator. Dit betekent dat James Corden het programma dus niet gaat presenteren op Apple Music. Hij is nog wel betrokken als executive producer. En in zijn eigen Late Late Show blijft hij nog altijd actief als zingende taxi-chauffeur.

Miljoenen kijkers

Vele bekendheden zoals Adele, Justin Bieber, Michelle Obama en de Red Hot Chili Peppers hebben meegedaan aan het programma. Alle filmpjes gingen viraal en zijn tientallen miljoenen keren bekeken. De gezongen liedjes werden ook plots vaker geluisterd op streamingdiensten als Spotify en Apple Music. Nu dat Carpool Karaoke exclusief voor Apple Music-gebruikers is, is het de vraag of de filmpjes zo ongelooflijk viraal kunnen gaan. Het aantal Apple Music-gebruikers ligt beduidend lager dan het aantal YouTube-kijkers.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Adele de rapper

De Carpool Karaoke van Adele met 144 miljoen kijkers is tot op heden de meest bekeken video. Dat Adele kan zingen weten we allemaal. Dat ze ook kan rappen was wat minder bekend. Benieuwd naar een rappende Adele? Kijk dan de onderstaande video!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar