Terug naar Apple leert van ‘Antennagate’ bij Air-probleem
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple leert van ‘Antennagate’ bij Air-probleem

Door Daan Jeuken5 november 2010 12:361 min. leestijd0

Baanbrekend: Apple heeft de beeldschermproblemen van de nieuwe MacBook Air al erkend. Daarbij heeft het duidelijk geleerd van de flater die het sloeg door de antennekwestie van de iPhone 4 in eerste instantie te negeren. Twee weken na de introductie van de MacBook Air hebben ze het probleem opgepakt, ‘geïsoleerd’ en binnenkort zal er een software-update komen die het euvel moet verhelpen.

Hoewel Apple nog niets naar buiten heeft gebracht is uit interne communicatie gebleken dat ze de kwestie hebben erkend. ‘Het probleem is geïsoleerd en zal in de volgende software-update worden verholpen’, zo luidt het commentaar.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Moeite met wakker worden
Eerder deze week berichtten we al dat er in de meest compacte Mac ooit toch nog ruimte bleek voor een bug. Enkele gebruikers klaagden over horizontaal flikkerende strepen, of afwisselende donkere en lichte kleuren. Deze problemen deden zich voor na het ontwaken uit slaapstand. De tijdelijke oplossing van Apple luidt: zet de computer in slaapstand door hem dicht te klappen. Wacht 10 seconden en open de MacBook Air weer. Het probleem zou dan tijdelijk zijn verholpen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar