Terug naar Apple lanceert iOS 8.3 met Nederlandse Siri
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple lanceert iOS 8.3 met Nederlandse Siri

Door Sven Lamers9 april 2015 08:401 min. leestijd0

iOS 8.3 is uit! De update bevat 300 nieuwe emoji’s (net als bij OS X 10.10.3) die nu onder meer verschillende huidskleuren ondersteunen, en daarnaast heeft de iCloud-fotobibliotheek zijn bèta-status verloren. Maar het grootste nieuws is dat Siri nu éindelijk Nederlands praat! Je kunt dus in je eigen taal vragen stellen en commando’s geven. Bekijk hier ons overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

Siri Nederlands

CarPlay en meer

Ook CarPlay heeft in de update verbeteringen gekregen. De functie om iOS in de auto te gebruiken, werkt nu ook zonder kabel en via bluetooth. We wachten nog steeds op de eerste betaalbare auto die CarPlay überhaupt ondersteunt, maar het is goed om te zien dat Apple CarPlay verder verbetert. Daarnaast bevat iOS 8.3 vooral kleine verbeteringen. Een nieuw emoji-toetsenbord, bellen via luidspreker met Siri en een nieuwe functie om spam via iMessage te melden. Alle wijzigingen vind je hier.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Updaten

De update is beschikbaar via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Als alternatief kun je je iOS-apparaat op je computer aansluiten en de update via iTunes binnenhalen en installeren. Mogelijk zijn de servers op dit moment nog een beetje overbelast, dus kan het allemaal wat langer duren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar