Terug naar Apple koploper in het Greenpeace-klassement
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple koploper in het Greenpeace-klassement

Door Daan Jeuken13 mei 2015 09:231 min. leestijd0

Apple is de laatste jaren steeds nadrukkelijker bezig om duurzame energie te promoten. Het nieuwe ‘ruimteschip’ en de nieuwste datacenters draaien volledig op duurzame energie, er wordt $ 850 miljoen geïnvesteerd in een zonnepanelenpark en op een speciale afdeling van de Apple-website wordt het groene woord verkondigd. Die moeite wordt nu ‘beloond’: Greenpeace heeft Apple benoemd tot het groenste jongetje uit de klas van internetbedrijven.

Greenpeace beoordeling

Greenpeace

Greenpeace oordeelde op transparantie, toewijding, efficiëntie en het inzetten en publiek verkondigen van groene energie. Op alle vlakken scoorde Apple een A. Facebook scoorde drie A’s en alleen op het laatste gebied een B, Google scoorde op drie vlakken een B en op het laatste een A. De ranglijst gaat alleen over de internetactiviteiten van de bedrijven.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

China

Eerder deze week kondigde Apple aan ook in China nieuwe milieuinitiatieven te gaan opzetten. Er wordt een half miljoen hectare bos beschermd, waar verantwoord pulp, papier en houtproducten worden verbouwd, en er wordt ook in China een gigantisch zonnepanelenpark opgezet. ‘Apple’s doel is om compleet klimaatneutraal te worden.’

https://youtu.be/EdeVaT-zZt4

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar