Terug naar Nog een week wachten op iOS 10
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nog een week wachten op iOS 10

Door Redactie iCreate7 september 2016 20:562 min. leestijd2

Daar is de datum! iOS 10 zal op 13 september gelanceerd worden. Vanaf dan kan je je iPhone, iPad of iPod touch een update geven en profiteren van alle voordelen die het nieuwe besturingssysteem biedt.

iOS 10

Dit hoorden we vanavond voor het eerst over iOS 10

Eigenlijk niet zo gek veel… Wat wel opvallend was dat HomeKit in iOS 10 een impuls krijgt. Het moet steeds eenvoudiger worden om de verwarming vast aan te zetten, de lichten te dimmen en de garagedeur open te doen. Zoek in de winkel naar artikelen met het vignet ‘Works with Apple HomeKit’ en je kan het via je iPhone organiseren.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

 

En dit wisten we al eerder

iOS 10

Tijdens de WWDC in juni was de eerste aankondiging van iOS 10 en een uiteenzetting wat het nieuwe iOS te bieden heeft. Dit was toen onze eerste indruk. Na een wat diepere duik kwamen we erachter dat het eindelijk mogelijk is om ‘onbelangrijke’ apps te verwijderen. Ook ontdekten we  negen functies die ons erg aanspraken. Het in eerste instantie tamelijk geflopte Kaarten krijgt ook een update die het programma een impuls gaat geven en in één klap zorg draagt dat Kaarten weer serieus te nemen valt.

Tot ons genoegen gaat iOS 10 er tevens voor zorgen dat enkele irritaties tot het verleden gaan behoren. Wat eveneens erg bleef hangen waren de vele nieuwe opties die de emoji’s gaan bieden. Dat je woorden kan omzetten in emoji’s bijvoorbeeld. Of hoe ze eruit gaan zien en daarmee tegelijkertijd de nostalgische geruststelling dat de vintage emoji’s weer terugkeren. Uiteraard komen er ook nieuwe emoji’s waarbij gelukkig ook veel vrouwelijke.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Harrie Hagedoorn
Lezer
Harrie Hagedoorn

En wanneer komt Siërra dan voor de iMac?

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

20 september kun je daarmee aan de slag!