Terug naar Apple komt tóch met nieuwe iPods
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple komt tóch met nieuwe iPods

Door Redactie iCreate4 oktober 2011 19:162 min. leestijd0

Vele mensen dachten dat de iPod-lijn ten dode was opgeschreven, maar het tegendeel is minder waar. Apple is nog steeds zeer tevreden over de iPod-lijn, met meer dan 45 miljoen verkochte spelers tussen juni 2010 en juli 2011, en heeft de spelers een minimale opfrisbeurt gegeven.

iPod shuffle

De Shuffle is het kleinste lid van de iPod-familie, maar ook deze vindt blijkbaar nog gretig genoeg aftrek om verkocht te blijven worden – zonder verdere wijzigingen. Voor 49 dollar krijg je de 2 GB Shuffle in je bezit. Dat kost de Shuffle nu ook, dus het ligt in de lijn der verwachting dat ook de Nederlandse prijs hetzelfde blijft: 49 euro.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPod nano

De iPod nano is vooral softwarematig verbeterd. Er zijn nieuwe klokken beschikbaar en de prijs is gedaald $129 voor 8GB (voorheen $149) en $149 voor 16GB (voorheen $179). Ook de fitness-functies zijn verbeterd. De nano houdt nu nog beter bij hoe sportief je bent. Ook beschikt de nano vanaf nu over echte multitouch. De Nederlandse prijzen van de nano zijn licht gedaald. Tot vanavond betaalde je in Nederland 159 en 189 euro, maar vanaf heden betaal je 129 euro (8GB) en 149 euro (16GB). Dat scheelt toch weer een flinke slok op een borrel.

iPod touch

De iPod touch krijgt de nieuwe versie van de iOS-software. iOS 5, iMessage én iCloud zijn ook beschikbaar voor iPod touch-bezitters. De iPod touch heeft verder bekende features, zoals een camera, Retina Display en HD-video. De update voor de iPod touch is dus vooral op het gebied van software. Alleen de prijs van de 8GB touch is gewijzigd. Deze is 30 dollar goedkoper geworden. In Nederland zijn de prijzen van de duurdere modellen ook gedaald. De touch kost vanaf nu 189 euro (8GB), 289 euro (32GB) en 389 euro (64 GB).

iPod classic

Over de iPod classic is op dit moment nog niets bekend, zoals we eerder al schreven zijn de klikwielspelletjes uit de iTunes Store verdwenen.

Update: De iPod classic blijkt echter nog steeds te koop voor 229 euro.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar