Terug naar Komt Apple toch met een eigen televisie?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Komt Apple toch met een eigen televisie?

Door Redactie iCreate22 juni 2011 09:152 min. leestijd2

Wat krijg je als je een tv combineert met een, ehm, Apple TV? Die vraag probeert Apple nu te beantwoorden. Het bedrijf is volgens bronnen een samenwerking aangegaan met een grote fabrikant die merkloze tv-toestellen gaat leveren waar Apple dan het eigen logo op kan plakken. Net als Google vorig jaar al samenwerkte met Sony om een Google TV uit te brengen, kan het dus zo zijn dat Apple bijvoorbeeld door Samsung-geproduceerde Apple TVs met een geoptimaliseerde versie van iOS uit gaat brengen. Dat zou het toch al erg kleine Apple TV-kastje overbodig maken.

Succesvol
Apple is altijd van mening geweest dat het vrij moeilijk is om de tv-markt te veroveren, maar dat ze geloven in de Apple TV als succesvol product. De functionaliteit van de huidige Apple TV mag er ook zeker wezen, maar, zo moet Apple gedacht hebben, die functionaliteit zou ook in de tv kunnen worden gebouwd. De combinatie van de sterke software (iOS) en goede hardware, die in dit geval van een gespecialiseerde fabrikant zou komen, zou een echte Apple-televisie tot een uiterst succesvol product kunnen maken.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Lucratieve deal
De grote tv-fabrikanten zouden in de rij moeten staan om met Apple samen te werken. Want zelfs al wordt de nieuwe Apple TV net zo’n groot succes als de iPhone en de iPad en worden de eigen tv’s van de fabrikant in kwestie weg geconcurreerd, dan kan de fabrikant in kwestie nog steeds een grote cheque uit Cupertino verwachten. Zowel Apple als de fabrikant worden beter van zo’n lucratieve deal.

Sta jij te springen om je duffe 40″ LED-tv te vervangen door een stijlvolle Apple-televisie? Hoe dan ook, in iCreate 29 vind je uitgebreide artikelen over de huidige Apple TV en wat je daar in Nederland mee kan doen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Aapnootmies
Lezer
Aapnootmies

Ik zou werkelijk _DIRECT_ een Apple TV kopen. Het moge duidelijk zijn dat alles van Apple van top kwaliteit is. De belangrijkste reden waarom ik een zou kopen is vanwege de integratie van het klein Apple TV kastje op dit moment én dus ook geintegreerde AirPlay. Direct als je iets wilt kijken op je TV vanaf je iPhone of iPad wordt ’t zichtbaar op je TV. In plaats van eerst je remote pakken, HDMI kanaal selecteren etc.

Jochem
Lezer
Jochem

Ik geloof hier ook wel in, maar zou naast de iTV functionaliteit wel ook gewoon mijn Nederlandse kabel TV en/of XBOX in willen kunnen pluggen. Denk dat hier zeker behoefte voor is.