Terug naar Apple passeert Microsoft in Fortune 500
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple passeert Microsoft in Fortune 500

Door Redactie iCreate6 mei 2011 10:141 min. leestijd1

Het gaat goed met Apple. Het bedrijf uit Cupertino steeg eenentwintig plaatsen in de Fortune 500. Dit betekent een 35e plek in de jaarlijkse Amerikaanse ranglijst, en daar mogen ze best trots op zijn.

Apple blijft Microsoft en Dell voor
Met een omzet van 65 miljard blijft Apple concurrenten Dell (41e) en Microsoft (38e) voor. Dat is opmerkelijk, want afgelopen jaar moest Apple deze twee computergiganten nog voor zich dulden. Volgens Fortune 500 doet Apple het zo goed omdat het zich vast weet te bijten in bestaande markten, maar ook nieuwe markten aansnijdt. De iPad is daar een perfect voorbeeld van, aldus Fortune.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Werkzoekend?
Het Californische bedrijf zag in 2010  zijn winst groeien, en steeg hierdoor naar de achtste plaats van de meest winstgevende bedrijven van Amerika. Voor mensen die een baan zoeken: Apple blijkt goed voor de werkgelegenheid. Het bedrijf heeft nu 50.000 werknemers in dienst; vorig jaar waren dat er nog 38.000. Apple is hierdoor één van de grootste werkgevers van Amerika geworden.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Murdoch
Lezer
Murdoch

Goede werkgever? Uit een aantal artikels blijkt dat het een van de slechtste werkgevers is. Jee, hoe kan dat nou? Buiten het behandelen van hun werknemers als slaven, het hongerloon, en hun tot de dood vergiftigen zijn ze best werknemer-vriendelijk!