Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Kijktip: dit is de Apple-keynote in 108 seconden

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone XS wallpaper


Lees verder na de advertentie

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: vorige week was er een keynote van Apple. Tijdens het evenement werden de nieuwe iPhone-modellen en een nieuwe Apple Watch onthuld. Nu kun je de Apple-keynote terugkijken in sneltreinvaart.

Apple Keynote terugkijken

Highlights van de Apple-keynote terugkijken

Ruim één uur en drie kwartier, dat was de tijd die Apple nodig had om de nieuwe producten te presenteren. Heb je het gemist? Of wil je het nog eens terugzien? Apple heeft de belangrijkste momenten samen weten te ballen in een video van 108 seconden. Je ziet de iPhone Xs en de Xs (Max), met het grootste iPhone-scherm óóit. De iPhone Xr in allerlei kleurtjes en een Liquid Retina Display. En natuurlijk de Apple Watch Series 4, met een nieuw ontwerp en gezondheidsfuncties waar de ware hypochonders van zullen smullen.

Bekijk de hoogtepunten van de keynote:


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/iol8n3m88SA

Smaakt deze video naar meer? Apple heeft inmiddels ook de video met de complete keynote online gezet. Deze zie je hieronder.

Nu al in de voorverkoop

De iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de nieuwe Apple Watch Series 4 zijn vorige week vrijdag al in de voorverkoop gegaan. Vanaf aanstaande vrijdag liggen ze dan ook echt in de winkel. Voor de iPhone Xr moet je nog wat langer geduld hebben. Die gaat op 19 oktober in de voorverkoop, een week later ligt hij in de winkels.

[relatedissue]