Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Lek in iOS 13-bèta: dit is de datum van de iPhone-keynote

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Keynote september 2019


Lees verder na de advertentie

Apple’s iPhone 2019-kenote komt eraan! Wanneer precies? In de code van de nieuwe iOS 13-bèta staat een mogelijke verwijzing naar de datum van Apple’s iPhone-keynote. Noteer het maar alvast in je agenda: dinsdag 10 september.

iPhone keynote op 10 september

Gisteren bracht Apple een nieuwe testversie van iOS 13 uit. Voor ontwikkelaars hét moment om eens goed in de code van de software te spitten, want dat levert soms informatie op over toekomstige ontwikkelingen. En dat was dit keer niet anders.

iHelpBR trof in de code het bovenstaande screenshot aan, met als bestandsnaam ‘HoldfForRelease’ (bewaren voor release). Op de afbeelding is een thuisscherm van de iPhone te zien. Ogenschijnlijk niets opvallends … totdat je naar het Agenda-icoon kijkt. Dinsdag de tiende!

Logische datum

Dinsdag 10 september zou een heel logische datum zijn voor de keynote en is ook helemaal in lijn met eerdere geruchten. De iPhone keynote vindt eigenlijk altijd plaats in de tweede week van september, en vaak wordt er dan een dinsdag gekozen. Vorig jaar vormde een uitzondering: toen vond het event op woensdag 12 september plaats, waarschijnlijk omdat de datum 11 september nog gevoelig ligt. Overigens dook toen de datum vooraf ook al op in eenzelfde soort schermafbeelding.

Apple Keynote september 2019


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De keynote van Apple staat hoofdzakelijk in het teken van de nieuwe iPhone 2019. Als de keynote inderdaad op dinsdag 10 september plaatsvindt, ligt het in de lijn der verwachting dat de nieuwe iPhone op 13 september voor te bestellen is. Op 20 september ligt het toestel dan ook daadwerkelijk in de winkels. Vlak daarvoor, waarschijnlijk op 18 september, verwachten we de release van iOS 13 en iPadOS.

Wil je op de hoogte blijven van het iPhone-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: iHelpBR