Terug naar Lek in iOS 13-bèta: dit is de datum van de iPhone-keynote
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Lek in iOS 13-bèta: dit is de datum van de iPhone-keynote

Door Laura Grootaarts16 augustus 2019 10:112 min. leestijd0

Apple’s iPhone 2019-kenote komt eraan! Wanneer precies? In de code van de nieuwe iOS 13-bèta staat een mogelijke verwijzing naar de datum van Apple’s iPhone-keynote. Noteer het maar alvast in je agenda: dinsdag 10 september.

iPhone keynote op 10 september

Gisteren bracht Apple een nieuwe testversie van iOS 13 uit. Voor ontwikkelaars hét moment om eens goed in de code van de software te spitten, want dat levert soms informatie op over toekomstige ontwikkelingen. En dat was dit keer niet anders.

Apple Keynote september 2019

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iHelpBR trof in de code het bovenstaande screenshot aan, met als bestandsnaam ‘HoldfForRelease’ (bewaren voor release). Op de afbeelding is een thuisscherm van de iPhone te zien. Ogenschijnlijk niets opvallends … totdat je naar het Agenda-icoon kijkt. Dinsdag de tiende!

Logische datum

Dinsdag 10 september zou een heel logische datum zijn voor de keynote en is ook helemaal in lijn met eerdere geruchten. De iPhone keynote vindt eigenlijk altijd plaats in de tweede week van september, en vaak wordt er dan een dinsdag gekozen. Vorig jaar vormde een uitzondering: toen vond het event op woensdag 12 september plaats, waarschijnlijk omdat de datum 11 september nog gevoelig ligt. Overigens dook toen de datum vooraf ook al op in eenzelfde soort schermafbeelding.

Apple Keynote september 2019

De keynote van Apple staat hoofdzakelijk in het teken van de nieuwe iPhone 2019. Als de keynote inderdaad op dinsdag 10 september plaatsvindt, ligt het in de lijn der verwachting dat de nieuwe iPhone op 13 september voor te bestellen is. Op 20 september ligt het toestel dan ook daadwerkelijk in de winkels. Vlak daarvoor, waarschijnlijk op 18 september, verwachten we de release van iOS 13 en iPadOS.

Wil je op de hoogte blijven van het iPhone-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: iHelpBR

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar