Terug naar ‘Apple presenteert rode iPhone en nieuwe iPads tijdens keynote in maart’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple presenteert rode iPhone en nieuwe iPads tijdens keynote in maart’

Door Laura Grootaarts20 februari 2017 16:012 min. leestijd0

Mogelijk krijgen we volgende maand al een keynote van Apple. Het Japanse MacOtakara (via MacRumors) zegt dat er in maart een Apple-event is. Ook claimen ze te weten wat er tijdens de maart-keynote zoal op het programma staat.

Rode iPhone en iPhone SE met meer opslagruimte

De kleine iPhone SE is nu beschikbaar met 16 en 64 GB opslagruimte. Een jaar na het verschijnen van de eerste SE, zou daar een derde variant bij komen. Naar verwachting wordt tijdens de keynote een 128 GB-versie aangekondigd. Apple is beetje bij beetje de instapmodellen met slechts 16 GB aan het uitfaseren, dus misschien verdwijnt deze optie straks ook bij de iPhone SE.Rode iPhone keynote maart

Het blijft niet alleen bij een uitgebreidere versie van de iPhone SE. Ook voor wat betreft de iPhone 7 en de 7 Plus is er nieuws: hierbij wordt mogelijk een nieuwe kleur aan het assortiment toegevoegd. Het zou gaan om een felrode iPhone, iets waar in een eerder stadium ook al geruchten over waren.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Nieuwe iPads tijdens keynote maart

Op het gebied van iPads is het lange tijd erg stil geweest, maar daar zou in maart weleens verandering in kunnen komen. De meest recente iPads – de 9,7- en 12,9 inch iPad Pro – krijgen een geringe update. Daarnaast verschijnt er  een nieuwe iPad Pro met een schermdiagonaal van 10,5 inch.

Als eerdere geruchten kloppen, is deze iPad ondanks het grotere scherm in totaliteit niet groter dan de 9,7-inch iPad. Dat komt omdat de iPad voor het eerst een randloos ontwerp heeft. Mogelijk wordt dit het eerste iOS apparaat met een thuisknop die verwerkt is in het scherm – nog eerder dan de iPhone 8 die eind dit jaar verwacht worden. Het duurt na de keynote nog wel zeker tot mei voordat je deze iPad ook daadwerkelijk in de winkels zult aantreffen.

Ten slotte komt ook de Apple Watch aan bod. Voor de mensen die het leuk vinden om te wisselen tussen diverse horlogebandjes: er komen weer nieuwe bandjes bij.

WWDC

Apple heeft nog niks gezegd over een eventuele keynote in maart. De enige keynote waarvan we op dit moment zeker weten dat hij zal gaan plaats vinden, is een keynote begin juni. Deze vormt de aftrap van Apple’s jaarlijkse WWDC-conferentie, waarvoor vorige week de uitnodiging verzonden werd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar