Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Komt Apple in december met een ‘kerstverrassing’?

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple kerstverrassing


Lees verder na de advertentie

Met de Mac-keynote van 10 november organiseerde Apple zijn laatste evenement van het jaar. Maar volgens de betrouwbare Apple-leaker @L0vetodream mogen we nog iets van Apple verwachten in 2020. Het bedrijf zou van plan zijn om met een ‘kerstverrassing’ te komen.

Kerstverrassing Apple

‘Je krijgt een kerstverrassing van Apple’, meldt de gerenommeerde leaker in een cryptische tweet. De verrassing is ‘geschikt voor de winter’ en ‘winter-exclusief’, schrijft hij. Dat is natuurlijk voer voor speculatie.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1327682495198887936?s=20/

Komt Apple dan toch met de nieuwe AirPods Studio – die je oren deze winter warm kunnen houden? Misschien ligt een revival van Apple’s 12 Days of Christmas wel in het verschiet, met geweldige apps die je gratis krijgt. Of lanceert Apple dan eindelijk de AirTags, de tracker die voorkomt dat je je kerstcadeaus kwijtraakt?


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Het kan allemaal, maar wij verwachten iets minder sensationeels: een maand gratis Apple TV+. Het kijken naar films en series met je familie is natuurlijk typisch iets voor je kerstvakantie. Winter-exclusief is het ook.

Vorig jaar kwam Apple ook met een soort van kerst-presentje. Iedereen met een Apple Card (een creditcard van Apple) kreeg 6% cashback op Apple-producten die in december werden gekocht. Dat kan natuurlijk ook de kerstverrassing zijn waar @L0vetodream op doelt, al hopen we van niet. De Apple Card is namelijk alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, dus in Nederland en België hebben we daar niets aan.

AirPods Studio en AirTags

Van de AirPods Studio en AirTags wordt verwacht dat ze in 2021 worden gepresenteerd – waarschijnlijk in het voorjaar. In de code van iOS 14.3 werden nog verwijzingen gevonden naar deze toekomstige Apple-producten.

Op 10 november presenteerde Apple nog de eerste Macs met Apple Silicon-chip. Het ging om een MacBook Air, MacBook Pro en Mac mini. Waarschijnlijk zijn dit de laatste Apple-producten van 2020 – maar met Apple weet je het nooit.