Terug naar Komt Apple in december met een ‘kerstverrassing’?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Komt Apple in december met een ‘kerstverrassing’?

Door Koen van Ekeren16 november 2020 10:112 min. leestijd0

Met de Mac-keynote van 10 november organiseerde Apple zijn laatste evenement van het jaar. Maar volgens de betrouwbare Apple-leaker @L0vetodream mogen we nog iets van Apple verwachten in 2020. Het bedrijf zou van plan zijn om met een ‘kerstverrassing’ te komen.

Apple kerstverrassing

Kerstverrassing Apple

‘Je krijgt een kerstverrassing van Apple’, meldt de gerenommeerde leaker in een cryptische tweet. De verrassing is ‘geschikt voor de winter’ en ‘winter-exclusief’, schrijft hij. Dat is natuurlijk voer voor speculatie.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Komt Apple dan toch met de nieuwe AirPods Studio – die je oren deze winter warm kunnen houden? Misschien ligt een revival van Apple’s 12 Days of Christmas wel in het verschiet, met geweldige apps die je gratis krijgt. Of lanceert Apple dan eindelijk de AirTags, de tracker die voorkomt dat je je kerstcadeaus kwijtraakt?

Het kan allemaal, maar wij verwachten iets minder sensationeels: een maand gratis Apple TV+. Het kijken naar films en series met je familie is natuurlijk typisch iets voor je kerstvakantie. Winter-exclusief is het ook.

Vorig jaar kwam Apple ook met een soort van kerst-presentje. Iedereen met een Apple Card (een creditcard van Apple) kreeg 6% cashback op Apple-producten die in december werden gekocht. Dat kan natuurlijk ook de kerstverrassing zijn waar @L0vetodream op doelt, al hopen we van niet. De Apple Card is namelijk alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, dus in Nederland en België hebben we daar niets aan.

AirPods Studio en AirTags

Van de AirPods Studio en AirTags wordt verwacht dat ze in 2021 worden gepresenteerd – waarschijnlijk in het voorjaar. In de code van iOS 14.3 werden nog verwijzingen gevonden naar deze toekomstige Apple-producten.

Op 10 november presenteerde Apple nog de eerste Macs met Apple Silicon-chip. Het ging om een MacBook Air, MacBook Pro en Mac mini. Waarschijnlijk zijn dit de laatste Apple-producten van 2020 – maar met Apple weet je het nooit.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar