Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

5x digitale kerstcadeautjes voor Apple-liefhebbers

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Voordat je het weet is het kerst. Nog maar een week! Heb je tussen het ophalen van je kerstpakket, het voorbereiden van het kerstdiner en het optuigen van de kerstboom door nog wel genoeg tijd om kerstcadeautjes te kopen? Voor deze digitale presentjes hoef je de deur niet uit – en je hoeft ook al niet bang te zijn dat de post te laat is met het bezorgen ervan, want na het bestellen heb je ze meteen in huis.

1. Readly

Readly

Readly is een soort Spotify of Netflix maar dan voor tijdschriften. In Readly vind je meer dan drieduizend magazines uit binnen- en buitenland. Er zit voor ieder wat wils bij, en voor jong en oud. Onbeperkt lezen dus. En er hoeft geen (kerst)boom voor gekapt te worden.

2. Doe een app cadeau

apple kerst cadeau


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Je kunt een specifieke app of game cadeau doen als je zeker weet dat die bij iemand past. Zoek de app op in de App Store, tik rechtsboven op de drie puntjes en tik op ‘Doe app cadeau’.

3. Digitale Apple Store cadeaubon

Apple Store cadeaubon

Geen idee wat je moet geven? Geef een (audio)boek, muziek, film, app of game cadeau. En dan in de vorm van iTunes-tegoed, zodat de gelukkige ontvanger zelf kan kiezen wat hij wil. Tik in de App Store rechtsboven op je account en kies dan ‘Verstuur cadeaubon per e-mail’.

4. Storytel

Storytel

Lezen is leuk, maar wanneer heb je er de tijd voor? Met Storytel heb je gigantisch veel audioboeken tot je beschikking. Zo kun je ‘lezen’ tijdens het strijken, koken, filerijden, tuinieren … Er zijn boeken in allerlei genres en voor zowel kinderen als volwassenen.

5. Netflix

Netflix

Netflix behoeft eigenlijk geen introductie meer. Met een Netflix Gift Card doe je iemand ongelooflijk veel series, films en documentaires cadeau. Dat zijn heel wat uurtjes Making a murderer, Narcos en Stranger Things. Of beelden van een knapperend haardvuur – wat misschien wat meer de kerstsfeer uitstraalt.