Terug naar Apple Kaarten opengesteld voor Nederlandse bedrijven
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Kaarten opengesteld voor Nederlandse bedrijven

Door Jelle Mol7 mei 2015 10:002 min. leestijd0

Bedrijven in Nederland en België kunnen vanaf nu hun vermelding bij Apple Kaarten invoeren of aanpassen. Vorig jaar startte Apple met het toevoegen van bedrijven vanuit bestaande databases, maar vanaf nu zijn de vermeldingen ook aan te passen door gebruikers zelf.

Kaarten iMac

Bedrijf toevoegen aan Apple Kaarten

Het toevoegen of aanpassen van bedrijfsgegevens verloopt via Maps Connect. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een Apple ID. Na het inloggen kun je controleren of je bedrijf reeds wordt vermeld en de gegevens indien nodig aanpassen. Is een bedrijf nog niet opgenomen in de lijst, dan kan deze handmatig toegevoegd worden. Alle vermeldingen worden gecontroleerd door Apple voordat ze definitief doorgevoerd worden. De functionaliteit van Maps Connect betreft uitsluitend midden- en kleinbedrijf: grote ketens zijn veelal al opgenomen vanuit databases als Yelp.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple Kaarten vermelding

Uitbreidingen

De uitbreidingen komen op het moment dat Apple Kaarten een steeds prominentere rol gaat innemen. Was het sinds de lancering in 2012 vooral een ondergeschoven kindje op de iPhone en iPad dat het altijd moest afleggen tegen Google Maps, tegenwoordig is Kaarten een stuk uitgebreider en functioneler. Dat werd ook hoog tijd nu de dienst beschikbaar is in CarPlay, op de Watch en op de Mac. Desondanks kwam Kaarten onlangs nog slecht uit de test van de Consumentenbond: wat betreft navigatie en verkeersinformatie scoorde de dienst een ‘dikke onvoldoende’.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar