Terug naar Apple gaat grondig te werk met iOS 4.2(.1)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple gaat grondig te werk met iOS 4.2(.1)

Door Daan Jeuken19 november 2010 10:392 min. leestijd0

Apple pakt het grondig aan met de lancering van iOS 4.2. Inmiddels is er een tweede testversie gekomen: iOS 4.2.1 GM. Begin november werd de lancering van het besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch op het nippertje uitgesteld, de publieke versie lijkt volgende week het levenslicht te gaan zien.

WiFi-problemen en meer
iOS 4.2 is inmiddels het meest beruchte besturingssysteem dat nog niet is gelanceerd. De eerste publiciteit ontstond rondom AirPrint, dat na een grootse aankondiging in de slotfase grondig werd uitgekleed. Vervolgens leek het AirPrint-loze 4.2 vorige week het levenslicht te gaan zien, maar problemen met de WiFi-verbinding op de iPad staken daar een stokje voor. Met deze problemen bleek de koek echter niet op, want in de volgende testversie kwam nog een flinke bug aan het licht. De VoIP-applicatie van Line 2 zou namelijk continu een beltoon laten horen, ook als je de oproep al had opgenomen. Dit probleem moet in iOS 4.2.1 GM zijn opgelost en volgens de eerste geluiden is dit inderdaad het geval.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Komt er nog een 4.2?
Nu er een testversie is gekomen met de naam 4.2.1 is het de vraag of er überhaupt nog een iOS 4.2 komt, of dat het nieuwste systeem gelijk 4.2.1 gaat heten. De naam van het beestje maakt niet uit, als het maar goed werkt. De publieke lancering van iOS 4.2(.1?) wordt in ieder geval vóór 25 november verwacht.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar