Terug naar Apple-fans: producten liever eerder dan goedkoper
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-fans: producten liever eerder dan goedkoper

Door Redactie iCreate5 september 2011 08:512 min. leestijd2

Wil jij Apple-producten liever eerder in Europa beschikbaar hebben of wil je liever dat Apple de prijzen verlaagt? De bezoekers van iCreate Magazine werden het er maar niet over eens. Uiteindelijk kozen de meeste bezoekers (39%) voor producten op dag één in Europa. 38% koos voor het verlagen van de prijzen.

Kwaliteitsverlies
In de reacties van de pollwerd een discussie gevoerd over de gevolgen van een eventuele prijsverlaging. Veel bezoekers vreesden voor kwaliteitsverlies. Stef: ‘Zeker niet de prijzen omlaag want dan gaat de kwaliteit ook omlaag en dan verkopen ze brol zoals al de anderen.’ Hierop reageert Joey: ‘Kwaliteit niet omlaag inderdaad anders krijg je net zo van dat crap dat Samsung verkoopt.’ Casper brengt daar tegenin dat de Nederlandse prijzen best omlaag mogen ‘want vergeleken met landen buiten de EU is het hier veel te duur.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Perfect
Toch ziet niet iedere bezoeker het aantreden van Tim Cook als goede reden voor het doorvoeren van verandering. 13% van de bezoekers vindt Apple al perfect en zit niet te wachten op allerlei veranderingen. Slechts 5% van de bezoekers zit te wachten op Blu-ray op de Mac. En in totaal 1 stemmer wil dat de Apple CEO vanaf nu een pak draagt. Die motie zal het waarschijnlijk niet halen.

Verandering
Het is natuurlijk maar de vraag of de wind der verandering nu daadwerkelijk door de Apple-burelen waait. Tim Cook is geen nieuwe speler in de wereld van Apple.  Steve Jobs zal het beleid voor de komende jaren goed hebben vastgelegd en doorgesproken. Vooralsnog lijkt er geen reden om dat beleid te veranderen, Apple is immers succesvoller dan ooit. Aan de andere kant lijkt het erop dat USB 3.0 misschien toch naar de Mac komt, terwijl Steve Jobs toch echt meer zag in Thunderbolt. Is dit een kwestie van op meerdere paarden wedden, of krijgt Tim Cook nu al de gelegenheid zijn beleid door te voeren?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Joey Verseput
Lezer
Joey Verseput

Ik hoop juist dat ze duur blijven, anders krijg je net zo’n crap als Samsung heeft.

Joey Verseput
Lezer
Joey Verseput

Ik hoop juist dat ze duur blijven, anders krijg je net zo’n crap als Samsung heeft.