Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Primeur: Apple livestreamt keynote via YouTube

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Uitnodiging iPhone keynote


Lees verder na de advertentie

Apple gaat de keynote voor het eerst livestreamen via YouTube. De aankondiging daarvan is nu al te zien op het YouTube-kanaal van Apple. Daar kun je ook meteen een herinnering instellen, zodat je het event op dinsdag 10 september zeker niet vergeet.

Apple-event YouTube: groter publiek

Apple zendt de keynote al jaren live uit op diverse manieren, maar de stream was niet op ieder apparaat beschikbaar. Dat de iPhone 2019 keynote nu live te zien is op YouTube, betekent dat er een veel groter publiek bereikt kan worden. Want YouTube is toegankelijk via zo’n beetje alle computers en telefoons.

Mocht je denken: maar ik heb tocht eerder een event gezien via YouTube? Kan kloppen. De events van Apple waren al wel te zien via YouTube, maar tot nu toe nooit live. Apple zette de video van de keynote altijd achteraf op YouTube, meestal pas na een paar dagen.

iPhone 2019 keynote


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Aanstaande dinsdag 10 september geeft Apple om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote rondom de nieuwe iPhones (de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro Max) en de Apple Watch Series 5. Ook horen we dan de releasedatum van de nieuwe besturingssystemen.

Via icreatemagazine.nl en ons Twitter-kanaal @icreate_NL houden we je live op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook verschijnen op de website artikelen over de onthullingen. Na afloop vatten we alles samen in een nieuwsbrief, zodat je helemaal op de hoogte bent. Schrijf je hier in:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!