Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Officieel: Apple-event oktober komt eraan, met nieuwe Macs

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Event oktober 2021


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist bekendgemaakt wanneer het tweede Apple-event van dit najaar plaatsvindt. Zet de volgende datum maar vast in je agenda: maandag 18 oktober om 19.00 uur Nederlandse tijd. De media hebben zojuist een uitnodiging ontvangen en het thema is dit keer ‘Unleashed’.

Apple oktober event 2021

Apple-event oktober 2021

Het event van volgende week zal waarschijnlijk grotendeels in het teken staan van nieuwe Macs. Meer specifiek: de MacBook Pro 2021. We verwachten een 14- en een 16-inch model met een compleet ander uiterlijk, en een comeback van allerlei poorten die eerder waren verdwenen – MagSafe, HDMI en een sd-kaartlezer.

Maar het grootste nieuws is dat de MacBook Pro een Apple M1X-chip krijgt, een krachtigere versie van de M1. Het zou dan voor het eerst zijn dat de grootste MacBook Pro een chip krijgt die Apple zelf gemaakt heeft, in plaats van een Intel-chip.

En verder?

  • De MacBook Pro is niet de enige nieuwe Mac die we verwachten. De kans is groot dat we ook een Mac mini met een nieuw ontwerp en M1X-chip zien.
  • Nog meer Mac-nieuws? Misschien. Dit voorjaar verscheen een nieuwe kleurrijke 24-inch iMac, en we wachten nog altijd op de 27-inch versie. Of wordt het toch een iMac Pro? We wachten het nog even af.
  • Releasedatum macOS Monterey. Apple kondigde in juni tijdens de WWDC macOS Monterey aan. De releasedatum is nog altijd niet bekend, maar wellicht brengt het Apple-event hierin verandering.
  • Al tijdens het Apple-event in in september werden ze verwacht: de AirPods 3. Toen schitterden ze door afwezigheid, maar ze zouden dit jaar nog moeten verschijnen. We hopen op een onthulling tijdens dit event, maar het voelt tussen al die Macs als een vreemde eend in de bijt. Reken er niet te veel op.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Lees ook ons Apple-event oktober: MacBook Pro 2021 en meer verwachtingen.

Wil je op de hoogte blijven van het Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: na afloop van het event sturen we je een samenvatting met alle highlights!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!