Terug naar Apple-event oktober 2021 recap: alle aankondigingen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-event oktober 2021 recap: alle aankondigingen

Door Ward Edema19 oktober 2021 11:183 min. leestijd1

Het Apple-event van 19 oktober draaide vooral om de MacBook Pro 2021 en AirPods 3, maar er is nog veel meer getoond. Wij hebben alle aankondigingen voor je verzameld in onze Apple-event oktober 2021 recap.

Apple event oktober 2021 recap

Apple-event oktober 2021 recap: Unleashed

Het thema was ditmaal Unleashed. Achteraf was dit duidelijk een verwijzing naar de nieuwe MacBook Pro 2021, die met z’n nieuwe processor(s) ontketend is. Maar ook andere producten hebben een upgrade gekregen. Dit kwam er allemaal voorbij.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

1. MacBook Pro 2021

MacBook Pro 2021

Het is bijna te veel om op te noemen: een totaal nieuw design, de terugkeer van allerlei aansluitingen, twee nieuwe processors, een superhelder mini-led-scherm, de verdwijning van de Touch Bar … De MacBook Pro 2021 is helemaal nieuw, en meer Pro dan ooit. Lees er alles over in ons artikel over de aankondiging: MacBook Pro 2021: eindelijk alle problemen opgelost.

2. AirPods 3

AirPods 3

Ja, daar zijn ze dan eindelijk: de derde generatie AirPods. Ze hebben een nieuw ontwerp dat sterk lijkt op dat van de AirPods Pro, ondersteuning voor ruimtelijke audio en Zoek mijn, en een betere accuduur. Lees verder in ons aankondigingsartikel: AirPods 3 komen gevaarlijk dichtbij de Pro.

3. HomePod color

HomePod mini

Apple heeft drie nieuwe varianten van de HomePod mini aangekondigd met erg hippe kleurtjes: rood, geel en blauw. De HomePod mini is nog steeds niet officieel verkrijgbaar in Nederland, maar bij meerdere Nederlandse winkels is hij tóch te koop. Ongetwijfeld zal de nieuwe gekleurde versie daardoor alsnog deze kant op komen.

4. Apple Music Voice

Er is een verrassende nieuwe variant van Apple’s muziekstreamingdienst aangekondigd: Apple Music Voice. Dit is een goedkoper abonnement waarbij je enkel de muziek met Siri kan aansturen: perfect voor mensen die dus alleen via de HomePod naar Apple Music willen luisteren. Net als de HomePod zelf komt dit abonnement echter niet naar Nederland.

5. Logic Pro en Final Cut Pro

Zowel Logic Pro als Final Cut Pro hebben flinke updates gekregen. Logic heeft nu ondersteuning voor Dolby Atmos, waardoor je gemakkelijk muziek kan mixen voor de ruimtelijke audio-functie van de AirPods. Met Final Cut Pro kun je nu filmmodus-video’s van je iPhone bewerken. Ook is er nu een nieuwe Object Tracker, waarmee je een object of persoon als anker kan gebruiken om titels of andere effecten aan te verbinden.

6. One more thing

Apple poetsdoekje

Heb je €25 in je portemonnee en wil je er graag vanaf? Dan heeft Apple hét nieuwe product voor jou: een poetsdoekje. Jawel, Apple heeft een eigen doekje uitgebracht voor het schoonmaken van je displays, inclusief forse Apple tax. Ook leuk: ze hebben er zelfs een compatibiliteitslijstje bij.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rico
Lezer
Rico

Hahaha, dat poetsdoekje had ik gisteravond even gemist.