Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

10 november: Apple-event met Macs in de hoofdrol

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple-event november 2020


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist een event aangekondigd: volgende week dinsdag 10 november om 19.00 uur Nederlandse tijd is het zover. Het thema van het event is ‘One more thing’ en het is alweer Apple’s derde event van dit najaar.

Apple-event november 2020: one more thing

One more thing – dat zijn de gevleugelde woorden waarmee wijlen Steve Jobs altijd nog even een spectaculaire productaankondiging deed, aan het einde van een keynote. Tijdens dit laatste Apple-event van dit jaar kan het eigenlijk maar naar één ding verwijzen: Apple Silicon-Macs!

Tijdens de WWDC in juni kondigde Apple aan zelf chips te gaan maken voor de Mac. Daarbij werd ook al beloofd dat er dit jaar nog een Mac zou verschijnen met deze Apple Silicon. We weten nog niet welke Mac de primeur krijgt, maar volgende week dinsdag gaan we het ongetwijfeld horen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat er verschillende Macs met deze processor worden aangekondigd.

Als je op je iPhone de pagina van het Apple Event bezoekt en op het Apple-logootje tikt, zie je in AR een Apple-logo dat als een MacBook open en dicht lijkt te klappen. Een duidelijke hint dat het om een MacBook gaat, en niet om een iMac of Mac Pro. Volgens Bloomberg gaan we twee nieuwe MacBook Pro’s en één nieuwe MacBook Air zien.

En wat nog meer?

De Mac staat volgende week dinsdag ongetwijfeld in de schijnwerpers, maar we verwachten dat Apple nog meer voor ons in petto heeft. Zo gaan er al tijden geruchten over een compleet nieuwe versie van de AirPods: een over-ear koptelefoon met de naam AirPods Studio. Daarnaast wordt er al ruim een jaar druk gespeculeerd over de AirTag: dit is een tracker die je aan je kostbare spullen kunt bevestigen, waarna je ze altijd terug kunt vinden via de Zoek mijn-app. Ook verwachten we dat Apple eindelijk de release-datum van macOS Big Sur gaat aankondigen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!