Terug naar Apple-event maart terugkijken? Zo doe je dat!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-event maart terugkijken? Zo doe je dat!

Door Annemiek Lourensen9 maart 2022 11:512 min. leestijd3

Apple heeft gisteravond een reeks nieuwe producten gepresenteerd, van de iPhone SE 2022 tot de splinternieuwe Mac Studio. Net als de afgelopen twee jaar was de presentatie vooraf opgenomen en werd hij wereldwijd uitgezonden om 19:00 uur Nederlandse tijd. Heb je de keynote na een lange werkdag volledig gemist? Dat is geen probleem: je kunt het Apple-event van maart gewoon terugkijken. Dit is hoe!

Apple-event liveblog

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple-event maart terugkijken

Er zijn verschillende manieren waarop je het Apple-event van maart kunt terugkijken. De meest voor de hand liggende optie is via de eventpagina van Apple, al moet je hier nog wel even op de speelknop drukken. Heb je zin in een reis door de tijd? Dan kun je via deze pagina ook alle oude events terugzien.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Net als gebruikelijk kun je het complete event ook terugkijken via het officiële YouTube-account van Apple. Mocht je geen tijd of zin hebben om een uur naar je scherm te staren, dan kun je hier ook korte filmpjes kijken over de individuele producten die zijn aangekondigd.

Het is overigens helemaal gemakkelijk om de presentatie terug te kijken via de Apple TV-app. Het event staat namelijk op de voorpagina van deze app, onder het kopje ‘Kijktips’. Ook is hier ondertiteling beschikbaar in verschillende talen, al schittert het Nederlands (nog) in afwezigheid.

Hoogtepunten

Ga je het event niet terugkijken, maar wil je wel weten welke producten zijn gepresenteerd? In dat geval hebben we alle aankondigingen van dit Apple-event voor je opgesomd, maar je kunt natuurlijk ook onze liveblog teruglezen. Wie weet, misschien zit jouw nieuwe favoriete Apple-product er wel tussen!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bert Scholman
Lezer
Bert Scholman

Betekent de intro van de Mac Studio dat er geen opvolger komt van de huidige IMac 27 inch?
En we dus vast zitten aan de Studio en bijpassende monitor.

Ward Edema
Beheerder
Ward Edema

Dag Bert,

Dat is inderdaad een mogelijkheid. Het voordeel van deze aanpak is dat je niet meer je gehele display hoeft te vervangen als je chip verouderd is: je kunt er dan gewoon een nieuwe Mac mini of Mac Studio aan hangen. Een nadeel is wel de hogere instapprijs. Er zou echter nog steeds later dit jaar een 27-inch iMac kunnen komen: we wachten het af.

Bert Scholman
Lezer
Bert Scholman

Dank je wel!