Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple-event maart terugkijken? Zo doe je dat!

Auteur: Annemiek Lourensen
3 reacties
Apple-event liveblog


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteravond een reeks nieuwe producten gepresenteerd, van de iPhone SE 2022 tot de splinternieuwe Mac Studio. Net als de afgelopen twee jaar was de presentatie vooraf opgenomen en werd hij wereldwijd uitgezonden om 19:00 uur Nederlandse tijd. Heb je de keynote na een lange werkdag volledig gemist? Dat is geen probleem: je kunt het Apple-event van maart gewoon terugkijken. Dit is hoe!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Apple-event maart terugkijken

Er zijn verschillende manieren waarop je het Apple-event van maart kunt terugkijken. De meest voor de hand liggende optie is via de eventpagina van Apple, al moet je hier nog wel even op de speelknop drukken. Heb je zin in een reis door de tijd? Dan kun je via deze pagina ook alle oude events terugzien.

Net als gebruikelijk kun je het complete event ook terugkijken via het officiële YouTube-account van Apple. Mocht je geen tijd of zin hebben om een uur naar je scherm te staren, dan kun je hier ook korte filmpjes kijken over de individuele producten die zijn aangekondigd.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het is overigens helemaal gemakkelijk om de presentatie terug te kijken via de Apple TV-app. Het event staat namelijk op de voorpagina van deze app, onder het kopje ‘Kijktips’. Ook is hier ondertiteling beschikbaar in verschillende talen, al schittert het Nederlands (nog) in afwezigheid.

Hoogtepunten

Ga je het event niet terugkijken, maar wil je wel weten welke producten zijn gepresenteerd? In dat geval hebben we alle aankondigingen van dit Apple-event voor je opgesomd, maar je kunt natuurlijk ook onze liveblog teruglezen. Wie weet, misschien zit jouw nieuwe favoriete Apple-product er wel tussen!