Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Alles wat Apple gisteren presenteerde tijdens het event

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple sprecial event


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren voor het eerst dit jaar een keynote gehouden. Op het programma stonden geen nieuwe producten, maar wel een heleboel nieuwe diensten. Heb je het gemist, of wil je een samenvatting van het event? Lees dan vooral verder!

Apple News+

Apple News Plus

Apple had eerder al een News-app, waarin allerlei actualiteiten verzameld werden. Die is nu uitgebreid naar Apple News+, waarmee je voor tien dollar per maand ook driehonderd bekende tijdschriften en kranten – van Vogue tot The Wall Street Journal – kunt lezen op de iPhone, iPad en Mac. Tenminste: als je in Amerika of Canada woont, want daar kwam News+ gisteren al uit middels de update naar iOS 12.2. Australië en Canada volgen later dit jaar, maar wanneer wij aan de beurt komen is onduidelijk.

Lees meer over de aankondiging van Apple News+


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

https://youtu.be/Im5c5WR9vMQ

Apple Arcade

Apple Arcade

De App Store staat vol met games en als je een echte game-liefhebber bent, kan dat een kostbare hobby worden. Vanaf dit najaar kun je voor een vast bedrag per maand meer dan honderd betaalde games spelen op je iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Zonder reclames, zonder extra aankopen. En voor alle leeftijden. Vanaf dit najaar is Apple Arcade beschikbaar in meer dan 150 landen.

Lees meer over de aankondiging van Apple Arcade

https://youtu.be/67umVefSXnY

Apple TV+ en Apple Channels

Apple TV Plus 6

Apple komt met een heuse Netflix-concurrent, Apple TV+. Via deze dienst biedt Apple zijn eigen series, films en documentaires aan. Apple heeft hiervoor sterren als Oprah Winfrey, Steven Spielberg en Jennifer Aniston weten te strikken. Apple TV+ komt dit najaar, meer info over prijzen en beschikbaarheid volgt nog.

Daarnaast is er ook Apple Channels, waarin Apple de content van diverse populaire streamingdiensten combineert. Deze dienst komt al in mei beschikbaar, in meer dan honderd landen. Apple is nog in onderhandeling met aanbieders die op deze manier hun content willen aanbieden.

Lees meer over de aankondiging van de videodiensten van Apple.

Apple Card

Apple Card 5

Apple komt met een eigen creditcard. Digitaal op je iPhone, maar daarnaast ook gewoon een echt kaartje. De creditcard heeft een interessant spaarsysteem en zorgt voor meer inzage in je financiën. Apple Card is beschikbaar in landen waar Apple Pay bestaat. Het grootste nieuws is misschien nog wel dat Apple Apple Pay dit jaar wil uitbreiden naar een nog groter aantal landen – hopelijk zit Nederland dan eindelijk eens bij.

Lees meer over de aankondiging van Apple Card

Geen nieuwe producten

Tijdens de keynote gisteren werd er geen enkel product aangekondigd. Logisch ook, want Apple heeft vorige week op vier achtereenvolgende dagen al een hele stapel nieuwe hardware aangekondigd: de iPad Air 2019, de iPad mini 2019, vernieuwde iMac en de AirPods 2.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!