Terug naar ‘Apple pakt uit met drie nieuwe iPads tijdens april-event’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple pakt uit met drie nieuwe iPads tijdens april-event’

Door Koen van Ekeren19 april 2021 21:082 min. leestijd0

De kans is groot dat de iPad de boventoon voert tijdens het april-event van dinsdagavond. Volgens een voorspelling van financieel analisten van Wedbush kondigt Apple tijdens het april-event 2021 liefst drie nieuwe iPads aan. En er is meer, want er volgen nog ‘een paar verrassingen’.

drie nieuwe iPads tijdens event 2021

Apple event 2021: nieuwe iPads

Dat Apple de iPad Pro-lijn vernieuwt, was al bekend. Dat de iPad mini een opfrissing wacht, wisten we ook. Nu meldt Wedbush-analist Daniel Ives iets anders interessants: hij voorspelt ook een lancering van de instap-iPad: de iPad 2021.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het gerucht is opvallend, want de huidige instap-iPad is nog vrij nieuw. Het model werd voor het laatst bijgewerkt in september 2020, met een snellere A12 Bionic-chip. De analist van Wedbush verwacht dat de goedkoopste iPad alweer een chipupgrade krijgt. Hij zou worden uitgerust met dezelfde A14 Bionic-chip als waarover de vierde generatie iPad Air beschikt.

iPad Pro en iPad mini 2021

Verder bevestigt de analist eerdere iPad-geruchten. De 11-inch en 12,9-inch iPad Pro krijgen ‘belangrijke wijzigingen’, waaronder de krachtige A14X-processor. Het duurdere model van 12,9-inch beschikt over een vernieuwd scherm: mini-led. Verder rekent hij op een kleine prijsstijging voor de iPad Pro.

Apple kondigt ook een nieuwe iPad mini aan tijdens het Spring Loaded-event, meldt de analist van Wedbush. De kleinste tablet van Apple heeft een A14-processor in zich – net als de gewone iPad. Het ontwerp blijft hetzelfde als bij de vorige generatie iPad mini. Dit betekent dat de thuisknop met Touch ID blijft.

Een verrassing?

Wordt het dinsdag dan een volledig iPad-feestje? Waarschijnlijk niet. De Wedbush-analist verwacht dat Apple ‘een paar verrassingen’ uit de hoge hoed tovert. Kandidaten zijn nieuwe iMacs, een nieuwe Apple Pencil en de AirTags. Nieuwe AirPods komen er nog niet.

Wil je de ontwikkelingen in de gaten houden? Volg dan @icreate_NL op Twitter! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief: na afloop van het event sturen we je een samenvatting met alle aankondigingen!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar