Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws iPhone 12 (Pro)

#AppleEvent is trending, maar wat is er aan de hand?

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Event 2020


Lees verder na de advertentie

Update 17:30 uur: Inmiddels heeft Apple de datum van het iPhone-event bekendgemaakt! In het artikel Officieel: volgende week al een iPhone 12-event van Apple! lees je er alles over.

Lees hieronder het originele bericht van 17:00 uur.


De hashtag #AppleEvent is op dit moment trending op Twitter. Het kreeg zelfs een speciale hashflag – een emoji die automatisch wordt toegevoegd na een hashtag. Maar wat betekent dit, zit er een Apple Event 2020 aan te komen? En wanneer dan?

Apple Event 2020

Al de hele week gaan er geruchten dat er vandaag op Apple-gebied iets staat te gebeuren. Verschillende Apple-insiders melden dat het bedrijf uit Cupertino op dinsdag 8 september (vandaag dus) met nieuws naar buiten komt. Hierbij zou het waarschijnlijk gaan om een uitnodiging voor het jaarlijkse iPhone-event, waarin de iPhone 12 wordt gepresenteerd.


kooptip

De uitnodiging is er op het moment van schrijven nog niet, maar kan op elk moment verschijnen. De bekende Apple-lekker Jon Prosser had het nieuws al om 15.00 uur Nederlandse tijd verwacht, maar het nieuws laat dus nog wat langer op zich wachten.

Een interessant detail van de hashflag is dat deze verloopt op maandag 28 september. Het is onduidelijk of Twitter meer weet, maar anders is het extra bewijs dat het Apple Event 2020 plaatsvindt in de week van 21 september. Heel veel eerder hoeven we het iPhone-event ook niet te verwachten. Apple stuurt de uitnodiging doorgaans ongeveer twee weken voordat het event plaatsvindt.

Hopelijk hebben de Apple-insiders het bij het rechte eind en horen we snel meer. Apple doet zijn aankondigingen meestal tussen 15.00 en 19.15 uur, dus houd www.icreatemagazine.nl tot die tijd in de gaten!

Apple Watch of iPad

Eerder gingen er geruchten dat Apple vandaag de nieuwe Apple Watch Series 6 of een nieuwe iPad aankondigt. Dit zou gebeuren middels een persbericht. Een uitnodiging voor het Apple Event 2020 lijkt nu waarschijnlijker, maar een nieuw product is dus nog ook een optie. Of allebei?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!