Terug naar Het Apple-event in 124 seconden (plus 6 andere video’s)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Het Apple-event in 124 seconden (plus 6 andere video’s)

Door Laura Grootaarts11 september 2019 13:292 min. leestijd0

Apple gaf gisteren een keynote rondom de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max). Maar ook de Apple Watch Series 5 en een nieuwe iPad passeerden de revue. Heb je het niet evenement gezien? Gelukkig kun je het nog terugkijken. Wij hebben hieronder verschillende video’s voor je verzameld.

Apple Event in a flash

Het Apple Event duurde 1 uur en 40 minuten. Daar moet je maar net tijd voor of zin in hebben. Dat snapt Apple ook wel, en daarom hebben ze de keynote in een flitsende video teruggebracht tot 124 seconden.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Wonderful tools

De keynote ging van start met de Wonderful tools-video. Hierin komen in vogelvlucht allerlei Apple-zaken voorbij: hardware, software en diensten (waar Apple overigens steeds meer op inzet).

Introducing Apple Watch Series 5

Apple heeft gisteren een nieuwe Apple Watch Series 5 aangekondigd. Met een scherm dat altijd aan staat. In de onderstaande video maak je kennis met de nieuwste generatie van het slimmer horloge.

Dear Apple

Waarom je een Apple Watch zou moeten kopen? Dat maakt deze video duidelijk. Hierin komen mensen aan het woord die hun leven te danken hebben aan de Apple Watch. Bijvoorbeeld omdat deze een seintje geeft in het geval van een onregelmatige hartslag.

Introducing iPhone 11

De iPhone 11 is niet de meest luxe iPhone van dit moment, toch verwachten we dat deze iPhone ervandoor gaat met de populariteitsprijs. Want hij is weer net wat beter dan zijn voorganger (de iPhone XR) en zowaar een tikkeltje scherper geprijsd.

Introducing iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro was natuurlijk de ster van de avond. Het is de eerste iPhone die het labeltje ‘Pro’ mag dragen, en dat heeft zo zijn redenen. In deze video word je daarover bijgepraat.

De complete keynote

Wil je toch nog de keynote in zijn geheel terugkijken? Dat kan, je ziet hem hieronder. Apple streamde het event trouwens live via YouTube. Een primeur!

 

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar