Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Het Apple-event in 124 seconden (plus 6 andere video’s)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Event 2020 liveblog


Lees verder na de advertentie

Apple gaf gisteren een keynote rondom de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max). Maar ook de Apple Watch Series 5 en een nieuwe iPad passeerden de revue. Heb je het niet evenement gezien? Gelukkig kun je het nog terugkijken. Wij hebben hieronder verschillende video’s voor je verzameld.

Apple Event in a flash

Het Apple Event duurde 1 uur en 40 minuten. Daar moet je maar net tijd voor of zin in hebben. Dat snapt Apple ook wel, en daarom hebben ze de keynote in een flitsende video teruggebracht tot 124 seconden.

https://youtu.be/ZA3MV2V–TU

Wonderful tools

De keynote ging van start met de Wonderful tools-video. Hierin komen in vogelvlucht allerlei Apple-zaken voorbij: hardware, software en diensten (waar Apple overigens steeds meer op inzet).


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/nyp_PczrqFE

Introducing Apple Watch Series 5

Apple heeft gisteren een nieuwe Apple Watch Series 5 aangekondigd. Met een scherm dat altijd aan staat. In de onderstaande video maak je kennis met de nieuwste generatie van het slimmer horloge.

https://www.youtube.com/watch?v=5bvcyIV4yzo

Dear Apple

Waarom je een Apple Watch zou moeten kopen? Dat maakt deze video duidelijk. Hierin komen mensen aan het woord die hun leven te danken hebben aan de Apple Watch. Bijvoorbeeld omdat deze een seintje geeft in het geval van een onregelmatige hartslag.

https://www.youtube.com/watch?v=mx1by12-oF4&t=53s

Introducing iPhone 11

De iPhone 11 is niet de meest luxe iPhone van dit moment, toch verwachten we dat deze iPhone ervandoor gaat met de populariteitsprijs. Want hij is weer net wat beter dan zijn voorganger (de iPhone XR) en zowaar een tikkeltje scherper geprijsd.

https://www.youtube.com/watch?v=H4p6njjPV_o

Introducing iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro was natuurlijk de ster van de avond. Het is de eerste iPhone die het labeltje ‘Pro’ mag dragen, en dat heeft zo zijn redenen. In deze video word je daarover bijgepraat.

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y&t=68s

De complete keynote

Wil je toch nog de keynote in zijn geheel terugkijken? Dat kan, je ziet hem hieronder. Apple streamde het event trouwens live via YouTube. Een primeur!