Terug naar Apple Event: '17,5 miljard dollar op één podium'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Event: '17,5 miljard dollar op één podium'

Door Daan Jeuken25 november 2010 11:102 min. leestijd0

Gisteren meldden we dat de presentatie van de eerste iPad-krant een groot evenement lijkt te gaan worden. Steve Jobs zal op 9 december waarschijnlijk vergezeld worden door Rupert Murdoch, die de eerste iPad only-krant ‘The Daily’ zal presenteren. De derde naam die nu rondzingt is die van Virgin-baas Richard Branson. Hij staat los van de krant, maar zal gaan zorgen voor het allereerste iPad-tijdschrift.

‘Project’
Het nieuwe project waar Richard Branson mee bezig schijnt te zijn draagt de toepasselijke naam ‘The Project’. Vooralsnog blijft het nog bij geruchten, want er is nog verdacht weinig bekend over het project. Het tijdschrift moet gaan over entertainment, reizen, zaken, design en internationale cultuur.

Deze nieuwe stap past wel bij Branson, die bekend staat te doen waar hij zin in heeft. Zijn bedrijf Virgin werd groot als platenlabel, maar later kwamen er onder meer een luchtvaartmaatschappij en een Formule 1-team. Ook de app-branch is hem niet vreemd – de app ‘Flying Without Fear’ helpt veel mensen met vliegangst onbevreesd door hun vlucht.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De mannen van $ 17.500.000.000
Met Steve Jobs, Rupert Murdoch en Richard Branson op het podium staat er een slordige 17,5 miljard dollar op het podium. In de lijst ‘World’s Billionaires’ van Forbes staat Rupert op de 73e plaats, met een vermogen van 9 miljard dollar. Steve Jobs staat op ruime afstand 132e, met 5,7 miljard. Richard Branson is de armoedzaaier in dit gezelschap. Hij staat op plaats 147 met slechts 2,8 miljard dollar. Arme Richard. Leuk gegeven is dat van deze drie mannen zowel Jobs als Branson geen schooldiploma op zak heeft. Wie zegt dat je zonder papiertje nergens komt?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar