Terug naar Apple erkent batterijproblemen, iOS-update aanstonds
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple erkent batterijproblemen, iOS-update aanstonds

Door Redactie iCreate3 november 2011 14:472 min. leestijd0

Apple heeft erkend dat er iPhone-gebruikers zijn die batterijproblemen ondervinden sinds de komst van iOS 5. De betaversie van de update die de problemen moet verhelpen, iOS 5.0.1, is inmiddels al beschikbaar voor ontwikkelaars.

Snel leeg

Apple laat aan AllThingsD weten dat er inderdaad foutjes in iOS 5 zitten die bij bepaalde gebruikers de batterijduur kunnen beïnvloeden:

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

‘We hebben een aantal fouten gevonden die de batterijduur beïnvloeden en zullen in de komende weken een software-update uitbrengen om die te verhelpen.’

Apple geeft geen verdere tips wat gebruikers die last hebben van de problemen nu kunnen doen, maar op de Apple Support Forums bieden andere gebruikers (potentiële) oplossingen. Als die niet werken, zit er niets anders op dan te wachten op iOS 5.0.1.

iOS 5.0.1

Uit de release notes van de bèta van iOS 5.0.1 blijkt dat er verder weinig vernieuwingen in de update zitten. Naast de batterijproblemen, is de spraakherkenning voor Australiërs verbeterd en worden multitasking gebaren aan de iPad (1) toegevoegd. Ook worden bugs in Documents in the Cloud verholpen. Bovendien kunnen ontwikkelaars van apps nu aangeven welke bestanden absoluut niet door iOS mogen worden gewist wanneer je iDevice vol begint te raken. Daardoor kunnen ontwikkelaars nu verkomen dat persoonlijke instellingen en bestanden worden gewist door iOS.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar