Terug naar Apple en Cisco gaan samenwerken voor zakelijke infrastructuur
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple en Cisco gaan samenwerken voor zakelijke infrastructuur

Door Jelle Mol1 september 2015 09:122 min. leestijd0

Apple en zakelijke IT-dienstverlener Cisco gaan samenwerken om de technologie van Cisco te optimaliseren voor iOS. De infrastructuur van bedrijven wordt dan afgestemd op de iPhone en iPad, zodat zakelijke gebruikers kunnen profiteren van een sneller en betrouwbaarder netwerk.

Cisco

Cisco

Cisco is een leverancier van netwerkapparatuur en diensten als videoconferencing en VoIP voor grote bedrijven. Dankzij de samenwerking met Apple gaat Cisco zijn hardware en diensten speciaal inrichten voor iOS-apparaten. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een naadloze overschakeling tussen de iPhone en de vaste telefoon op het bureau van werknemers. De kans is groot dat het partnerschap in de toekomst nog wordt uitgebreid, bijvoorbeeld op het gebied van cloud-diensten.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Zakelijke samenwerking met IBM

Het betreft de tweede grote zakelijke samenwerking van Apple in iets meer dan een jaar tijd. Vorig jaar zomer kondigde Apple aan samen met voormalige aartsvijand IBM de zakelijke markt te willen gaan veroveren. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een reeks zakelijke apps bedoeld voor onder andere retail, overheid en de telecommunicatie.

Een volgende stap op de zakelijke markt wordt in oktober verwacht. Dan presenteert Apple waarschijnlijk de grotere iPad Pro, die met een stylus en Force Touch de iPad-verkopen in de zakelijke wereld een boost moet gaan geven.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar