Terug naar Apple eindelijk te vinden op Twitter
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple eindelijk te vinden op Twitter

Door Laura Grootaarts3 maart 2016 15:031 min. leestijd0

Apple heeft sinds vanmiddag een officieel Twitter-account waar je terechtkunt met al je vragen over Apple-diensten en producten. Ongeveer een uur geleden slingerde @AppleSupport zijn eerste tweet de wereld in:


Volgens de bio van AppleSupport verstrekt het account vooral tips, trucs en nuttige informatie, maar kun je ook je Apple-gerelateerde vragen stellen – in het Engels, overigens. De eerste tip die ze prijsgeven gaat over Apple’s favoriete functie van de Notities-app. In een paar stappen wordt uitgelegd hoe je heel eenvoudig to-dolijstjes maakt.

Apple op Twitter

Apple is steeds gemakkelijker te benaderen via Twitter. Apple schitterde lange tijd door afwezigheid, maar daar komt beetje bij beetje verandering in. Vrij recent introduceerde Apple ook al een App Store Games-account op Twitter. Ook gebruikers van Apple Music kunnen hun vragen stellen via een speciaal daarvoor ingericht Twitteraccount. Het is voor het eerst dat er een account is waar je terechtkunt met al je Apple-problemen. Als je Apple Music voorheen een vraag stelde over bijvoorbeeld Mail, dan werd je doorverwezen naar de Support-pagina’s van Apple. Daar is nu verandering in gekomen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar