Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Vanavond het laatste Apple-event van het jaar!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Event


Lees verder na de advertentie

Vanavond om 22.00 uur Nederlandse tijd vindt het laatste Apple-event van het jaar plaats. Het wordt een Award-show waarin de hoofdrol is weggelegd voor de beste apps en games van het jaar.

Apple event december 2019

Het Apple-event live meekijken …

Dat wordt een beetje lastig. Want anders dan anders, wordt het evenement niet gelivestreamd door Apple. Gewoonlijk staat er op de Apple Event-pagina een aankondiging, maar die schittert nu door afwezigheid. Dat is eerder ook al eens voorgekomen, en toen kwam er inderdaad geen livestream. Als je het wilt volgen, ben je dus afhankelijk van wat het publiek in de zaal op Twitter slingert. Mogelijk wordt de keynote wél na afloop gepubliceerd, bijvoorbeeld op YouTube.

Award-show

De uitnodiging voor de show is heel eenduidig: het gaat om een evenement waarin de beste apps en games in de spotlights staan. Daarin is ongetwijfeld ook aandacht voor de nieuwe gamedienst van Apple: Apple Arcade.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Of er nog iets anders op het programma staat? En wat dan precies? We weten het niet. We hopen op wat nieuwe Apple-producten zoals de AirTags (een geavanceerde bluetoothtracker). Precies op tijd voor je verlanglijstje voor deze december-maand. Maar wees niet verbaasd als het inderdaad puur om een prijzenshow gaat. Lees ook ons artikel Apple-event december: wat kun je verwachten? En houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!