Terug naar ‘Apple spendeert tientallen miljoenen dollars om deadline iPhone 8 te redden’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple spendeert tientallen miljoenen dollars om deadline iPhone 8 te redden’

Door Koen van Ekeren17 juli 2017 11:432 min. leestijd0

Met een spannende strijd tegen de klok maakt Apple de iPhone 8-hype nóg sensationeler. De tech-gigant zet alle zeilen bij om de iPhone 8 op tijd klaar te stomen voor haar lancering en heeft daarom een grote hoeveelheid machines gekocht.

Deadline iPhone 8

Deadline iPhone 8 mogelijk in gevaar

Volgens The Korea Herald is een belangrijke leverancier van Apple recentelijk afgehaakt, waardoor de productie van een belangrijk iPhone 8-onderdeel in de problemen komt. Apple heeft daarom zelf apparatuur gekocht die dit onderdeel kan produceren. De Koreaanse nieuwssite meldt dat het gaat om flexibele printplaten. Deze platen koppelen verschillende onderdelen, zoals het scherm en de camera, aan de chips van de iPhone.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is niet bekend waarom de leverancier is afgehaakt. Wel is het duidelijk dat de terugtrekking een duur grapje is voor Apple; de apparaten zouden tientallen miljoenen dollars hebben gekost.

Bronnen aan The Korea Herald stellen dat Apple de nieuwe apparatuur direct uitleent aan leveranciers. Zo hoopt het bedrijf dat de 100 miljoen printplaten die het dit jaar wil hebben, alsnog op tijd worden klaargestoomd.

Obstakels

De printplaat is niet het enige obstakel dat de de deadline van de iPhone 8 in gevaar brengt. Zo ondervindt Apple veel problemen bij het integreren van de Touch ID-sensor in het scherm en vormt de realisatie van het draadloos opladen een knelpunt. Overigens heeft niet alleen de iPhone 8 problemen met de deadline: mogelijk verschijnen ook de andere iPhones die Apple dit jaar lanceert – de 7s en de 7s Plus – later dan de bedoeling is.

Het is dus niet alleen spannend hoe de iPhone 8 er straks uit komt te zien, maar ook wanneer hij verkrijgbaar is. Lees het iPhone 8 dossier om meer te weten te komen over Apple’s aanstormende vlaggenschip.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar