Terug naar Apple-cadeautjes onder de 20 euro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-cadeautjes onder de 20 euro

Door Jelle Mol2 december 2014 11:083 min. leestijd0

Heb je het lootje getrokken van een echte Apple-fan of ben je gewoon op zoek naar leuke accessoires voor een iPhone of iPad? Bekijk onze Apple-cadeautips onder de 20 euro voor Sinterklaas en Kerstmis.

Tweedehands iPod – tot € 20

Het is even speuren, maar ja, het kan: een tweedehands iPod voor maximaal twee tientjes. Zoek op Marktplaats in de categorie iPods tot € 20, negeer de gesponsorde advertenties en andere mp3-spelers en je komt diverse iPod shuffle- en nano-modellen tegen. Soms zelfs nieuw in de verpakking! Controleer bij oudere modellen wel even of de batterij nog werkt.

BlueLounge CableBox Mini – € 17,95

BlueLounge CableBox Mini

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Staat er zo’n mooie Mac op het bureau, dan moet het ook wel opgeruimd blijven. In de CableBox Mini kan elke sloddervos zijn kabelspaghetti kwijt. Verkrijgbaar bij Appelhoes in zwart of wit voor € 17,95.

Touchscreen-handschoenen – vanaf € 12,95

Het kwik gaat weer richting de nul maar toch willen we op ieder mogelijk moment onze iPhone kunnen checken. Touchscreen-handschoenen bieden in dat geval uitkomst: warme handen terwijl je je iPhone gewoon kunt blijven bedienen. Knaldeals heeft verschillende varianten en formaten in de aanbieding vanaf € 12,95. Zoek je wat stijlvollere handschoenen, dan kun je bij Mujjo terecht (vanaf € 24,95).

iPawn Air Hockey – € 10,99

iPawn Air Hockey

Waarschijnlijk denk je bij Air Hockey aan een enorme tafel in een arcadehal, maar je kunt het tegenwoordig ook op de iPad spelen. Met deze set blijven kinderen waarschijnlijk uren zoet. Voor € 10,99 te bestellen bij onder andere Bol.com.

Jaarabonnement iCreate – € 20

In het kader van de Euro-actie krijg je nu 10 nummers van iCreate voor slechts € 20. Het ideale cadeau voor de Apple-fan, of misschien gewoon voor jezelf als je iCreate Magazine nog niet op de deurmat ontvangt. Bestellen kan in onze webshop.

Belkin RockStar splitter – € 19,95

Belkin Rockstar splitter

Met deze koptelefoon-splitter hoeft er nooit meer ruzie gemaakt te worden over wie er muziek mag luisteren. Op de Belkin RockStar kunnen maximaal vijf koptelefoons of oortjes aangesloten worden. Dit handige apparaatje is voor € 19,95 verkrijgbaar in de webshop en een aantal winkels van Amac.

Spotify Premium – €9,99 voor 3 maanden

Het ideale cadeau voor muziekliefhebbers. Bij Spotify loopt momenteel een actie waarbij je voor één maand Premium (€9,99) de tweede en derde maand gratis erbij krijgt. Bovendien kan de eerste maand Premium altijd gratis uitgeprobeerd worden. Een Premium-abonnement aanschaffen is mogelijk door in te loggen met een bestaande account, maar Spotify heeft ook Gift Cards van € 10 beschikbaar.

Spotify voor iPad

Joby Gorillapod statief voor iPhone – € 19,95

Met een iPhone maak je al gauw de meest prachtige foto’s, maar hem eventjes ergens opzetten om de zelfontspanner te gebruiken, ho maar. Door het ontwerp staat een iPhone helaas nooit echt stabiel, maar met de diverse smartphone-statieven van Joby hoef je in elk geval geen gebroken iPhone te riskeren. De MPod mini bijvoorbeeld is voor € 19,95 te bestellen bij Joby.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar