Terug naar Apple brengt iOS 9.3.3 uit: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt iOS 9.3.3 uit: dit moet je weten

Door Laura Grootaarts19 juli 2016 09:462 min. leestijd0

Apple heeft iOS 9.3.3 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. De update helpt enkele kleine problemen uit de wereld, en zorgt ervoor dat de beveiliging van je toestel verder wordt aangescherpt. Zo dicht deze nieuwe versie een vervelend beveiligingslek. iOS 9.3.3 bevat dus geen glimmende nieuwe functies. Daarvoor moet je nog even geduld hebben: iOS 10, vorige maand door Apple aangekondigd, verschijnt dit najaar en heeft wel een hoop nieuwe mogelijkheden.

iOS 9.3.3

Update lijkt vooralsnog probleemloos

De update is gisteren verschenen en het lijkt erop dat er geen problemen mee zijn. Dat is weleens anders geweest. Bij de update naar iOS 9.3 werd het voor veel mensen opeens onmogelijk om linkjes te openen. En bij iOS 9.3.2 introduceerde Apple weer een compleet nieuw probleem: de gloednieuwe 9,7-inch iPad Pro liep in sommige gevallen vast en was dan niet meer aan de praat te krijgen. Hopelijk heeft Apple ervan geleerd en gaat dit keer wel alles van een leien dakje.

Hoe kun je iOS 9.3.3 downloaden?

Via je iPhone: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan vind je de update ook. Zorg ervoor dat je een wifi-verbinding hebt.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes het toestel waar het om gaat en kies voor ‘Zoek naar update’. De update beslaat ongeveer  35 MB, maar de precieze grootte hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar