Terug naar Apple blijft werken aan 3D-technologie voor iOS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple blijft werken aan 3D-technologie voor iOS

Door Daan Jeuken17 april 2012 16:131 min. leestijd0

Apple heeft nog nooit iets serieus uitgebracht dat met 3D-technologie werkt, maar dat neemt niet weg dat het bedrijf er niet mee bezig is. Onlangs was het bedrijf weer op zoek naar iOS-software engineers die de ‘multi-view stereo research group’ willen ondersteunen.

Patenten

Hoewel Apple nooit openbaar over 3D heeft gesproken, worden er zo nu en dan patenten aangevraagd die bewijzen dat er serieus aan gewerkt wordt. Zo komen we op PatentlyApple, ‘de unesco-lijst van Apple’s erfgoed’, patenten tegen voor een 3D iOS-interface, holografische projectiedisplays, een 3D-camera en 3D-internet.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Spannende baan

In Apple’s vacature wordt een ervaren programmeur gevraagd, met zelfvertrouwen. Dat er op de 3D-afdeling van Apple spannende dingen gebeuren achter de gesloten deuren bewijst een medewerker in zijn online werkreview. Hij beschrijft de baan als ‘de mooiste baan in mijn 36-jarige carrière in 2D/3D imaging.’ Het grootste voordeel van werken bij Apple is volgens hem het probleemoplossende, productieve en samenwerkend werkklimaat. Daarnaast zijn alle medewerkers blij dat ze er werken en hebben ze elke keer weer waardevolle dingen te zeggen.

Foto: 9to5mac

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar