Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Black Friday 2019: waar moet je zijn voor Apple-deals? (update)

Auteur: iCreate
0 reacties
Sale


Lees verder na de advertentie

Het onderstaande artikel gaat over een eerdere editie van Black Friday. Lees voor de meest actuele stand van zaken ons artikel over Black Friday 2020.


Het is weer bijna tijd voor hét koopjesspektakel van het jaar: aanstaande vrijdag 29 november is het Black Friday 2019. Maar de Black Friday-koorts is nu al uitgebroken! Een uitgelezen kans om je Sinterklaas- of kerstaankopen te doen, of gewoon om een cadeau te kopen voor jezelf. Want de kortingen kunnen flink oplopen. Waar moet je als Apple-fan zijn voor de beste deals.

 

Apple Black Friday 2019

Apple Black Friday 2019


kooptip

Doet Apple zélf dit jaar mee aan Black Friday? Op dit moment moeten we je het antwoord op deze vraag nog schuldig blijven. Apple doet hierover vooraf geen aankondigingen. In de voorbije jaren organiseerde Apple altijd wel iets, maar reken niet op stuntprijzen. Zo kreeg je in het verleden een iTunes cadeaukaart bij aankoop van bepaalde Apple-producten. Dat is eigenlijk vooral interessant als je hoe dan ook van plan was om iets bij Apple te kopen. Hoe dan ook: we houden het in de gaten. Mocht Apple meedoen, dan lees je dat op onze website.

UPDATE: Apple doet inderdaad mee aan Black Friday – hoewel ze het niet letterlijk ‘Black Friday’ noemen. Van aanstaande vrijdag (Black Friday) tot en met maandag (Cyber Monday) organiseren ze een shopping-event. Het gaat inderdaad opnieuw om Apple Store-cadeaubonnen. De waarde hangt af van het product dat je koopt, maar kan oplopen tot € 200. Verdere details volgen nog.

Korting bij andere webshops

Gelukkig zijn er nog genoeg andere webshops die iPhones, AirPods en aanverwanten verkopen en waar je tijdens Black Friday van de nodige aanbiedingen profiteert. De volgende shops geven nu al Black Friday korting op Apple- en bijbehorende tech-producten (denk aan audio-accessoires en smart home-producten), of gaan dat deze week nog doen:

Tips?

Heb jij ergens nog een mooie aanbieding gezien? Laat dat dan weten in een reactie onder het bericht.