Terug naar Black Friday bij Apple, ook in Nederland!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Black Friday bij Apple, ook in Nederland!

Door Laura Grootaarts22 november 2016 08:582 min. leestijd0

Black Friday komt eraan! Vrijdag 25 november is het zover, de dag na Thanksgiving. In de Verenigde Staten geven winkeliers dan massaal aantrekkelijke kortingen, zodat de consument flink wat kerstcadeautjes kan inslaan. Het fenomeen komt beetje bij beetje overgewaaid naar Europa. Dit jaar is ook de Nederlandse Apple online store van de partij.

Apple black friday 2016Apple Black Friday 2016

Apple spreekt nergens over Black Friday, maar heeft het over een eendaags shoppingevent. ‘Was het maar vast vrijdag’, zo is te lezen op de webpagina die ze ervoor hebben ingericht. ‘Ons eendaagse shoppingevent is begonnen voor je ’t weet. Kom vrijdag terug en vind voor iedereen het perfecte cadeau.’

Wat voor aanbiedingen we kunnen verwachten, blijft tot die tijd nog een verrassing. Enkele jaren terug deed Apple ook al aan Black Friday in Nederland, toen ging het om prijsverlagingen. Maar het zou ook kunnen dat je bij aanschaf van een product een cadeaukaart krijgt die je op een ander moment kunt besteden.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple is al klaar voor de feestdagen

Apple is al helemaal klaar voor de feestdagen. Op de pagina van het eendaagse shoppingevenement vind je linkjes naar vier cadeaugidsen die Apple heeft samengesteld. Het gaat om de categorieën Apple cadeaus, muziekcadeaus, fotografiecadeaus en games en speelgoed.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar