Terug naar Gratis bumpers voor alle iPhone 4-bezitters
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gratis bumpers voor alle iPhone 4-bezitters

Door Redactie iCreate16 juli 2010 19:372 min. leestijd0

Apple erkent het probleem met het signaal van de iPhone 4 en geeft iedere bezitter een gratis bumper. Dit heeft Apple vanavond aangekondigd tijdens de iphone 4-persconferentie.

Stroom van klachten
Vanaf de dag dat iPhone 4 in de Amerikaanse winkels lag, kwam er een stroom van klachten op gang over de innovatieve, mooi geïntegreerde antenne die bij het ‘verkeerd’ vasthouden van de telefoon het signaal ernstig verzwakte. Apple steekt na weken van ontkenning uiteindelijk toch de hand in eigen boezem en belooft beterschap met de iPhone 4’s die vanaf de band gaan rollen. Men is al 22 dagen hard aan het werken aan een structurele oplossing.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Signaalbalkjes
Het probleem met de antenne doet zich voor als een beller zijn hand of vinger over het gleufje aan de linkerzijde van de telefoon houdt. Simpel gezegd sluit je hiermee een circuit en verlies je een behoorlijk deel van het signaal. Steve Jobs vond het probleem niet boeiend en je moest de telefoon maar op een andere manier vasthouden. Vervolgens kwam Apple met de verklaring dat het alleen maar een verzwakking van het signaal leek en dat het lag aan het algoritme waarmee het aantal signaalbalkjes mee werd berekend. Ondertussen bleven de iPhone’s als warme broodjes over de toonbank vliegen en stapelde de kritiek zich op.

Apple door het stof

Na een aantal kritische rapporten van toonaangevende Amerikaanse publicaties zoals  Consumer Reports (de Amerikaanse Consumentenbond) moet Apple nu uiteindelijk toch door het stof. Heel diep ging Jobs niet in de persconferentie, want hij liet zien dat ook alle andere smartphones met gelijksoortige problemen kampen en dat het aantal gemelde problemen er laag ligt. De iPhone 4 bevat een foutje in het design en om iedereen gelukkig krijgen alle iPhone 4 bezitters een gratis bumper die je vanaf eind volgende week kunt bestellen op de website van Apple. Het zou wel even kunnen duren voordat je hem daadwerkelijk krijgt, want de productiecapaciteit voor de bumpers is simpelweg niet groot genoeg.

 

iPhone 4 zijaanzicht.

Als je hier ook niet gelukkig mee bent mag je hem ook terugbrengen en krijg je je geld terug.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar