Terug naar Apple bevestigt media-event op 16 oktober
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple bevestigt media-event op 16 oktober

Door Jelle Mol8 oktober 2014 18:132 min. leestijd0

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een media-event op donderdag 16 oktober. Op de uitnodiging staat een gekleurde omlijning van het Apple-logo en de omschrijving ‘It’s been way too long’.

Apple event 16 oktober

Apple media-event op 16 oktober

Het media-event wordt op donderdag 16 oktober om 19:00 uur Nederlandse tijd gehouden in een auditorium op de Apple-campus in Cupertino. Deze zaal werd ook gebruikt voor de presentatie van de iPhone 5s en is vele malen kleiner dan het enorme Flint Center waar Apple de iPhone 6 en Watch toonde.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Een oplettende redacteur van 9to5Mac merkte op dat de uitnodiging in dezelfde stijl is vormgegeven als de ’30 years of Mac’-campagne van begin dit jaar.


https://twitter.com/markgurman/status/519884168285925376

iPad Air, Retina iMac en OS X Yosemite

De verwachting is dat Apple een nieuwe iPad Air en de eerste iMac met Retina-display presenteert. Ook wordt vermoedelijk OS X Yosemite gelanceerd evenals een update voor het veelgeplaagde iOS 8.

Vandaag verschenen afbeeldingen en een video van wat de nieuwe iPad Air 2 zou moeten zijn op een Vietnamese blog. Het zou gaan om een ‘dummymodel’ en geen werkend apparaat. De nieuwe iPad Air zou nog dunner worden dan zijn voorganger en uitgerust worden met Touch ID.

Ook zijn er geruchten over een 12-inch MacBook Air die de huidige 11- en 13-inch modellen moet gaan vervangen. Mogelijk komt deze nieuwe MacBook pas in 2015 en gaan we daar op 16 oktober nog niets van zien. Andere kandidaten voor ‘it’s been way too long’ zijn de Mac Mini en Apple TV, maar er zijn tot dusver nauwelijks geruchten die daar op wijzen.

Wat verwacht jij op 16 oktober?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iMac
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar