Terug naar Apple bevestigt: iPad-keynote op 22 oktober
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple bevestigt: iPad-keynote op 22 oktober

Door Sven Lamers16 oktober 2013 09:452 min. leestijd0

Volgende week dinsdag, 19 uur is het tijd voor de laatste Apple-keynote van het jaar. In de aankondiging meldt Apple: ‘We still have a lot to cover’, ofwel ‘We hebben nog veel te bespreken’.

Verwachtingen

Ondanks dat Apple nooit van te voren laat weten wat er aangekondigd gaat worden, kunnen we al een groot deel invullen. Het is waarschijnlijk de laatste keynote van 2013, dus alle producten die dit jaar nog vernieuwd moeten worden, zullen aan bod komen. Dat betekent uiteraard een nieuwe iPad en iPad mini, en daarnaast zullen ook OS X Mavericks en de nieuwe Mac Pro gepresenteerd worden. Beide toonde Apple voor het eerst tijdens de WWDC in juni, waarbij het bedrijf aangaf dat ze dit najaar zullen uitkomen. Daarnaast zijn ook vernieuwing van de Mac mini en MacBook Pro aannemelijk, aangezien dit de enige twee Apple-computers zijn die nog geen Haswell-processor en 802.11ac-wifi-adapter hebben gekregen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wensen

Natuurlijk zijn er nog meer producten van Apple aan een upgrade toe. Zo zouden we een nieuwe Apple TV wel waarderen, evenals nieuwe versies van iLife en iWork. Daarover hebben we in de laatste maanden weinig geruchten gehoord, maar software-ontwikkelingen weet Apple veel beter binnenskamers te houden dan producten die al in China van de band afrollen. Wat betreft een iWatch of iTV, kondigde Tim Cook enige tijd geleden al aan dat we écht nieuwe producten pas in 2014 mogen verwachten.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar