Terug naar Apple bevestigt: 8-12 juni WWDC
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple bevestigt: 8-12 juni WWDC

Door Daan Jeuken14 april 2015 13:541 min. leestijd0

WWDC 2015

Apple ontwikkelaarsconferentie, de WWDC, zal dit jaar plaatsvinden van 8 tot 12 juni. Dat heeft Apple zojuist bevestigd. Dit betekent  dat op 8 juni, om 19.00 uur Nederlandse tijd waarschijnlijk, de nieuwe versie van OS X en iOS 9 gepresenteerd zullen worden. De titel van de conferentie dit jaar, meestal een voorbode op het nieuws van Apple, luidt ‘Het epicentrum van verandering’.

WWDC

De ontwikkelaarsconferentie begint traditioneel met een keynote van Apple. Hierbij laat het de nieuwste versies van OS X en iOS zien, waar de ontwikkelaars tijdens de vijfdaagse conferentie vervolgens alles over kunnen leren en direct mee aan de slag kunnen gaan.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwe Apple TV?

De uitnodiging van het evenement is vaak een kleine voorbode op het nieuws dat komen gaat. Kijk je naar de afbeelding, dan zie je vierkante en ronde appicoontjes, doelend op iOS en de Apple Watch uiteraard. De titel ‘The epicenter of change’ doet echter vermoeden dat er meer op komst is. Een nieuwe Apple TV inclusief TV App Store? De ontwikkelaarsconferentie zou dé uitgelezen mogelijkheid zijn om dat te presenteren. Bovendien lijkt dat grote vierkant in het midden behalve op een appicoon ook wel erg veel op een Apple TV …

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar