Terug naar Apple betaalt $15 vergoeding ‘antennagate’ pas in 2013
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple betaalt $15 vergoeding ‘antennagate’ pas in 2013

Door Redactie iCreate29 maart 2012 14:061 min. leestijd0

iPhone 4-gebruikers die problemen ondervonden met hun antenne, ontvangen van Apple pas over een jaar de beloofde schadevergoeding van 15 dollar. Het is ook mogelijk dat het nog langer duurt dan een jaar. ‘Heb geduld’, staat er op de webpagina over de rechtzaak.

Amerikanen

Vorige maand berichtten we over de vergoeding van 15 dollar. Toen was al duidelijk dat alleen Amerikaanse consumenten hier gebruik van kunnen maken. Amerikaan zijn is niet genoeg, je moet ook problemen ondervinden met je antenne of signaal en géén gebruik hebben gemaakt van het gratis iPhone-hoesje dat Apple in 2010 aanbood. Je moet ook eerst Apple’s stappenplan doorlopen om mogelijke problemen op te lossen.

Uitspraak

Dan, en alleen dan, mag je een formulier invullen om de miezerige vergoeding te claimen. Op 13 juli 2012, 9:00 uur plaatselijke tijd, doet rechter Whyte uitspraak over de schadevergoeding. Apple mag tegen de uitspraak in beroep gaan, wat tot gevolg kan hebben dat het geld pas over een jaar op de rekening van de Amerikaanse klant staat. Het is zuur dat het zo lang duurt, maar je moet maar zo denken: puur en alleen de rechtzaak kan Apple 5,9 miljoen dollar kosten, volgens punt 19 in de rechtzaakpapieren.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar