Terug naar Apple bereidt zich voor op keynote: Apple Store offline
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple bereidt zich voor op keynote: Apple Store offline

Door Laura Grootaarts7 september 2016 13:592 min. leestijd0

De online Apple Store is in aanloop naar de keynote van vanavond offline gehaald. Dat is overigens geen complete verrassing: dit gebeurt vlak voor iedere keynote waarin nieuwe producten worden aangekondigd. Apple is op dit moment druk bezig om de nieuwe spullen een mooi plekje in de digitale etalage te geven.

Apple Store offline

iPhone 7 en Apple Watch 2

Het eerste product dat we vanavond verwachten is de nieuwe iPhone 7 (Plus) zónder gewone koptelefoonaansluiting, maar met meer geheugen, nieuwe kleuren en een betere of zelfs dubbele camera. Daarnaast kan het haast niet anders dan dat er een Apple Watch 2 met GPS gepresenteerd wordt. Ook verwachten we nog een aantal nieuwe iPhone-toebehoren, zoals exclusieve AirPods (draadloze oordopjes) en nieuwe spullen uit de Beats-lijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Kunnen we vanavond dan meteen ook shoppen?

Nee, helaas. De nieuwe producten zijn weliswaar vanaf vanavond in de Store te bewonderen, maar de Bestel-knop zal ontbreken en ook pre-orderen behoort waarschijnlijk nog niet tot de opties. Pas over een paar dagen kan de eerste groep landen preorders gaan plaatsen. Een werkschema van een Amerikaanse provider geeft 9 september als pre-orderdatum voor de iPhone 7, waarna deze op 23 september in de winkels ligt. Nederland behoort traditioneel niet tot de eerste groep landen waar nieuwe Apple-producten als eerst beschikbaar zijn; reken op oktober.

Apple-keynote

Wil je vanavond de Apple-keynote volgen? Lees dan ons artikel over het volgen van de keynote of neem direct een kijkje op ons liveblog.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar