Terug naar Apple-auto’s gaan rondrijden in Europa
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-auto’s gaan rondrijden in Europa

Door Jelle Mol27 juli 2015 15:421 min. leestijd0

De Apple-auto’s die uitgerust zijn met meetapparatuur om de omgeving en wegen in kaart te brengen, komen in augustus naar Frankrijk en Zweden. Dat is te lezen op de Apple Maps Vehicles-pagina, waar het bedrijf bijhoudt waar de voertuigen rondrijden.

Apple-auto Kaarten

Verzamelen van gegevens

Een maand geleden bevestigde Apple dat de mysterieuze minivans die in Amerika gespot werden, slechts bedoeld waren voor de verbetering van Kaarten en niets te maken hadden met de vermeende ontwikkeling van een Apple Car. De beeldopnames die met het voertuig worden gemaakt, zouden bedoeld kunnen zijn voor een Street View-achtige dienst om de concurrentie aan te gaan met Google. Daarover is echter niets bevestigd door Apple, dus het zou ook goed kunnen dat het alleen voor bedrijfsvermeldingen of intern gebruik is om Kaarten te finetunen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple-auto’s in Europa

De Apple-auto’s rijden deze maand al in Engeland en Ierland rond en zijn in augustus actief in de regio Parijs, Stockholm en het eveens Zweedse Malmö. Het zou goed kunnen dat ze later dit jaar ook in andere Europese landen gespot kunnen worden. Tevens blijven de auto’s gegevens verzamelen in in een heleboel Amerikaanse steden, waaronder San Francisco, Los Angeles, New York en Philadelphia.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar